Ghosted brengt Chris Evans en Ana de Armas samen in actie komedie

Apple TV+ heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende romcom-actie-komedie Ghosted van Dexter Fletcher, de man die de pilootaflevering regisseerde van de zalige serie “The Offer” (2022) alsook de Elton John biopic Rocketman (2019), een film die honderden nominaties opstreek, maar buiten de Golden Globe voor Taron Egerton is de film toch buiten de grote prijzen gevallen. Ik denk nog steeds dat de man een tv-regisseur is en dat daar zijn betere werk zal liggen, maar we zullen zien wat hij hiervan bakt met twee absolute Hollywoodsterren.

Korte inhoud: De brave Cole (Chris Evans) valt hals over kop verliefd op de mysterieuze schoonheid Sadie (Ana de Armas) – maar na hun avontuurtje laat ze niets meer van hem horen en ghost hem compleet na één date. Ervan overtuigd dat ze voor elkaar bestemd zijn, reist hij naar Londen in wat hij hoopt een romantisch gebaar te zijn, maar komt terecht in een heftige rollercoaster van geweld waarin Sadie een CIA-agent blijkt te zijn. En voordat ze een tweede date kunnen besluiten, worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden. Wat volgt is een spionagethriller waarin ‘actie meer zegt dan woorden’.

Eigenlijk had dit een nieuwe reünie moeten worden tussen Scarlett Johansson en Chris Evans, maar Scarlett had meer interesse in de Wes Anderson film Asteroid City (2023) aan de zij van Tom Hanks en Margot Robbie, en ik kan haar geen ongelijk geven. En Ana is misschien ook een meer verfrissende keuze ook al blijft de jury uit over haar acterend vermogen en dat heeft grotendeels te maken met heit feit dat ze het Engels nog niet helemaal onder de knie heeft. Ana is van Cubaanse origine en opgegroeid in Santa Cruz del Norte en spreekt Spaans! Er was een lange tijd dat ze geen Engels sprak. Ze deed een aantal films in haar thuisland zoals Una rosa de Francia en Madrigal en leerde pas Engels toen ze in Hollywood aankwam met Knock Knock (2015) van Eli Roth.

Het script van Ghosted werd geschreven door Chris McKenna, Rhett Reese en Paul Wernick en het lijkt weer zo’n True Lies script en dat wanneer we binnenkort ook nog eens een True Lies achtige tv-serie hebben genaamd “Fubar”. Naast de twee hoofdacteurs zie we ook nog Amy Sedaris, Adrien Brody, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Marwan Kenzari, Lizzie Broadway, Mustafa Shakir, Mike Moh, Fahim Fazli, Marisol Correa, Gina Jun, Victoria Kelleher, Sasha Go, Bailey MB, Daniel Eghan en Scott Vogel. Ghosted gaat in première op Apple TV+ op 21 april 2023. Bekijk de trailer hieronder.

*** Ghosted trailer ***

1 Comment

  1. Liam

    Is geen leading lady materiaal, maar ze is wel een plezier om naar te kijken.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *