Knock Knock van Eli Roth met Keanu Reeves poster & trailer

Horror-regisseur Eli Roth heeft vandaag een teaser online gezet van de opkomende Knock Knock (2015) met Keanu Reeves. Ik zal nooit begrijpen hoe Eli Roth zijn films gefinancierd krijgt. De man heeft tot op heden nog nooit een goede film gemaakt en deze film lijkt in lijn te liggen met zijn vorige werk, ook al kijk ik vreemd genoeg uit naar deze prent.


knock_knock_2015_poster.jpgknock_knock_2015_poster02.jpgknock_knock_2015_poster04.jpgknock_knock_2015_poster03.jpg

Korte inhoud: Evan Webber (Keanu Reeves) is een toegewijde echtgenoot en vader die alleen wordt thuis gelaten voor het weekend. Hij krijgt onverwacht geklop op zijn deur. Wanneer hij de deur opent ziet hij twee gestrande jonge vrouwen, Genesis (Lorenza Izzo) en Bel (Ana de Armas). Wat begint als een soort gebaar om hen te hulp te komen, resulteert in een gevaarlijke verleiding en een dodelijk kat en muis spel, die het leven van hem en zijn succesvolle vrouw Karen (Ignacia Allamand) met twee kinderen – overhoop zal gooien.

Ik denk dat je het een beetje kan vergelijken met Funny Games (1997). He verhaal begint gewoontjes met de ontmoeting van ogenschijnlijk vriendelijke mensen, en alles draait uit in een bloedbad. Ook al betwijfel ik dat Eli Roth al zo vernuftig te werk zal gaan als Michael Haneke. Anderzijds staat Roth wel garant voor onversneden entertainment en gewaagde cinema. Lorenza Izzo zagen we tevens ook al opduiken in zijn kannibalen-film The Green Inferno (2013). Izzo is zelfs ondertussen zijn vrouw geworden.

knock_knock_keanu_reeves_pic02.jpgknock_knock_keanu_reeves_pic01.jpg
Foto’s van Eduardo Moreno © Dutch FilmWorks

Er bestaat tevens ook al een B-horrorfilm genaamd Death Game (1977) met krak hetzelfde verhaal. Uiteraard verwacht ik wel een veel betere film. The Green Inferno is nooit bij ons uitgekomen en ook deze Knock Knock heeft bij ons nog geen releasedatum gekregen, ook al werd eerder gesuggereerd dat de film op 28 oktober 2015 zou uitkomen.

*** Knock Knock trailer ***

3 Comments

 1. Strikeout

  The Green Inferno is binnenkort uit DVD, vraag me af wanneer we die film eindelijk tezien krijgen.

  Reply
 2. govert

  Zeker in de dooie uurtjes van john wick opgenomen

  Reply
 3. Vince

  Laten we hopen dat het een prequel is op John Wick !

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *