True Lies 2 voor Arnold Schwarzenegger?

Zal onze actie-spierenbundel Arnie dan toch proberen om zijn rol als gouverneur van Californië te combineren met acteren. Hij heeft herhaaldelijk gezegd dat hij het wel ziet zitten om vervolgen van Terminator en True Lies te maken.

Eliza Dushku, die de rol van Arnolds dochter speelde in True Lies, is in ieder geval dol enthousiast over het idee van een vervolg. Zo vertelt ze dat vorige maand de crew, waaronder Dusku, Jamie Lee Curtis, Arnold Schwarzeneggeren de met een Oscar bekroonde regisseur James Cameron (Terminator, The Abyss, Titanic) al bijeen waren gekomen om over een mogelijk vervolg te praten. Er zijn ook al plannen gemaakt voor een vierde Terminator, maar het is nog in een te vroeg stadium om te zeggen hoe het eruit zal zien.

Zelf vind ik True Lies één van de betere Schwarzie films, maar hun Mr & Mrs Smith concept van de vrouw die niet weet dat haar man een spion is, valt dus weg gezien zij alles te weten is gekomen van haar man’s heldhaftige loopbaan in de eerste film. Dus wat zou dan het uitgangspunt worden in True Lies 2? De Terminator formule daarentegen kan oneindig geëxploiteerd worden. Maar één ding hebben ze nog niet geprobeerd. Een confrontatie met een andere stoere 80’ties actieheld, Sylvester Stallone. Misschien niet hetzelfde charisma als Pacino en De Niro in een Amerikaanse dinner in Heat, maar toch zeker wel iconisch.

2 Comments

 1. Manya

  as a governor. But has a few good films. I love him in Twins with Danny De Vito! Great flick! Terrific duo!

  Reply
 2. Mich

  tis aln beetje te laat om hiernog op te reageren, tis zo 2 jaar geleje maareuh
  lol !
  true lies 2, first they thoguht he was a (kweeniewa) but he was actually nen “ef bie aaj” agent ofzoiets
  now
  they think he’s an “ef bie aaj” agent but he’s actually, a circus clown
  boeja
  mega disney verhaal gwn
  steekt er e paar konijnen, een hert en en prinses bij en sneeuwwitje is er niks tege

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.