The Offer is miniserie over de productie van The Godfather

Meestal hoor je wel iets over Netflix, AppleTV of Disney+, maar zelden over Paramount+. Wel nu hebben ze wel iets die iedereen wil zien, met name “The Offer” (2022), een drama-miniserie over de making off van The Godfater (1972). Paramount heeft de officiële trailer vrijgegeven.

De serie speelt zich af in het begin van de jaren 70, waarin we Miles Teller de hoofdrol zien spelen als Albert S. Ruddy, die wordt ingehuurd als producent voor de verfilming van de bestsellerroman “The Godfather”, geschreven door Mario Puzo (gespeeld door Patrick Gallo) . Terwijl de serie wordt geconfronteerd met typische spanningen achter de schermen tussen regisseur Francis Ford Coppola (Dan Fogler) en het productieteam, worden de opnames ingewikkelder wanneer maffiabaas Joe Colombo (Giovanni Ribisi) zich aanmeldt om te helpen bij de productie. Naast Teller, Gallo, Fogler en Ribisi, zullen in de serie ook Matthew Goode, Juno Temple, Burn Gorman en Colin Hanks te zien zijn.

De trailer toont Teller als Ruddy terwijl hij het creatieve team voor de film verzamelt en vecht tegen allerhande tegenwind van ondermeer de Paramount Pictures production chief Robert Evans. Kleine nota terzijde, naast het drama Will Smith en Chris Tucker was er tijdens de ceremonie ook een moment dat Francis Ford Coppola twee mensen wilde bedanken voor The Godfather, en dat was Mario Puzo én Robert Evans, de man met wie hij nog heen en weer verwijtberichten had gestuurd. Evans stierf eind 2019, en het betekent toch wel iets dat Francis voor het eerst in zijn leven Evans bedankt voor de realisatie voor wat één van de beste films is uit onze filmgeschiedenis.

“The Offer” is gemaakt en geschreven door Michael Tolkin, die vooral bekend is van de Hollywood-satirefilm The Player (1992). Verschillende afleveringen worden geregisseerd door Rocketman-regisseur Dexter Fletcher. De miniserie van 10 afleveringen wordt geproduceerd door Paramount Television Studios. De eerste drie afleveringen van “The Offer” worden op 28 april 2022 uitgezonden. De rest van de miniserie van tien afleveringen wordt wekelijks uitgezonden. Bekijk de volledige trailer hieronder.

*** “The Offer” trailer ***

2 Comments

 1. Filip

  Twee afleveringen gezien en loving it so far 🙂

  Reply
 2. Filip

  Aflevering 6, in 1 dag en ik ben nog niet klaar ;P
  Extremely bingeable series. Hoge kwaliteit!
  Top acting (Matthew Goode is fantastisch, Miles Teller doet me echt aan Paul Newman denken), stevige pace, goeie scenes. Fuck I love this show ;O

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *