Arnold Schwarzenegger is back met Fubar serie voor Netflix

Netflix heeft de eerste teaser-trailer uitgebracht voor de aankomende actie-komedieserie “Fubar” (2023) met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Het was niet zeker of de Hollywoodster nog iets zou doen na zijn laatste Terminator: Dark Fate (2019) film. Maar kijk, naast deze serie zou hij nog te zien zijn in een Twin‘s vervolg en een nieuwe Conan film.

“Fubar” zal laten zien wat er gebeurt als een vader en dochter ontdekken dat hun hele relatie op een leugen is gebaseerd en dat ze allebei CIA-agenten zijn. Het ruikt dus een beetje True Lies (1994). Terwijl de twee hun krachten bundelen, zal de serie van acht afleveringen vooral thema’s aansnijden rond gezinsdynamiek met humor, actie en veel spionnen. De trailer laat zien dat Schwarzenegger een sigaar aansteekt, langs hoeken loopt en in zijn ballen wordt geraakt.

Dit is in ieder geval meteen ook de eerste tv-serie met Schwarzenegger. Naast Schwarzenegger zien we ook nog Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris en Fabiana Udenio. Niet meteen veel ronkende namen, maar dat heb je niet nodig wanneer de ster Schwarzenegger is. Hij fungeert tevens als uitvoerend producent. De showrunner is Nick Santora (Most Dangerous Game, Prison Break) en de serie is gemaakt met Skydance Television en nu dus verkocht aan Netflix. “Fubar” gaat op 25 mei in première op Netflix. Bekijk hieronder de eerste teaser trailer.

Klein weetje, één van de scènes werd opgenomen in Antwerpen! Op de containers staat trouwens Antwerpen.1 Comment

  1. Centurion

    De sigaar zorgt ervoor dat ik Last Action Hero vibes krijg 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *