Huiveringwekkende The First Omen trailer

20th Century Studios heeft een huiveringwekkende nieuwe trailer voor de psychologische horrorfilm The First Omen (2024) onthuld. De film, die een prequel is op de klassieke horrorfilm The Omen (1976), is vanaf 10 april 2024 exclusief in de bioscoop te zien.

© 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Korte inhoud: Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

De film is geregisseerd door Arkasha Stevenson, gebaseerd op personages gecreëerd door David Seltzer, met een verhaal van Ben Jacoby en een scenario van Tim Smith, Arkasha Stevenson en Keith Thomas die bekend is van het gedrocht Firestarter (2022), dus dat belooft.

In de cast treft men naast Bill Nighy ook Charles Dance aan, Ralph Ineson, Nell Tiger Free en Sonia Braga. Dit is eigenlijk wel een mooie cast. Ondanks ik niet overtuigd ben door de scenaristen geloof ik wel in het talent van Arkasha Stevenson, die één van de belofte vrouwelijke nieuwkomers is in Hollywood..

The Omen is één van mijn favoriete horrorfilms. Het vormt de perfecte triade samen met The Exorcist en Rosemary’s baby. De remake uit 2006 was dan weer wel een teleurstelling. Deze trailer vind ik al beter, en ik heb de indruk dat ze veel aandacht hebben besteed aan de esthetiek, wat geweldig is. Ik ben er wel benieuwd naar ook al verwacht ik dat de film niet op het niveau zal zijn van het origineel.

*** The First Omen trailer ***

3 Comments

 1. Fabian

  Toen ik de trailer afbeelding zag dacht ik dat het een sequel was van Smile.

  Reply
 2. kevin

  Ziet er afgelikt uit, ben benieuwd.

  Reply
 3. Mpesto

  Eindelijk nog eens een goede horrortrailer.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *