Zendaya heeft pikante rol in Challengers

Zendaya zullen we in het najaar zien in de langverwachte Dune sequel, maar ondertussen is ze te zien als een voormalig tenniswonder dat coach werd in de stomende romantische sportfilm Challengers (2023) van de Italiaanbse cineast Luca Guadagnino, bekend van ondermeer de kannibalenfilm Bones and All met Timothée Chalamet en Taylor Russell, de romance Call Me By Your Name (2017) met Chalamet en Armie Hammer, alsook de Suspiria remake. Challengers werd geschreven door debuutscenarist Justin Kuritzkes.

Korte inhoud: Tashi Duncan (Zendaya) is een voormalige, talentvolle tennisster die coach is geworden. Ze is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met Art (Mike Faist), een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere periode. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te krijgen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick (Josh O’Connor), zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er dan toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

Het wordt dus een gespannen driehoeksverhouding op en naast het veld dat werd geproduceerd door Amy Pascal, die ooit in een ver verleden betrokken was in een email-schandaal. Het is ook een R-rated film omwille van naaktscènes, dus het ziet er naar uit dat Zendaya misschien wel even haar brave imago aan de kant wil zetten. Op dit ogenblik is er nog geen releasedatum bekend voor België maar vermoedelijk zal de film bij ons begin september in de zalen draaien.

*** Challengers trailer ***

3 Comments

 1. Kristina

  Euphoria was één van mijn favoriete series

  Reply
 2. KJ

  Dit ziet er goed uit! Tom Holland zal niet durven kijken.

  Reply
 3. Pieter-Jan

  Luca Guadagnino + Tennis = Iemand zal de liefde bedrijven met een tennisbal.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *