Person of Interest seizoen 3 op Blu-ray en DVD

Een serie die beter wordt met de jaren is zonder twijfel “Person of Interest” van Jonathan Nolan. In seizoen 1 was alles nieuw voor ons, op seizoen 2 begon er slijt te komen op de formule, maar met seizoen 3 lijkt de intrige zich opnieuw wat uit te breiden.

person_of_interest_season_3_blu-ray.jpg

Korte inhoud: Technisch wonder Harold Finch (Michael Emerson) en ex-detective van de CIA John Reese (Jim Caviezel) gaan samenwerken met freelance agent Sameen Shaw (Sarah Shahi) om levens te redden en te vechten voor het recht, terwijl NYPD-detectives Joss Carter (Taraji P. Henson) en Lionel Fusco (Kevin Chapman) uiteindelijk het criminele politiecomplot “HR” oprollen – maar tegen een tragische prijs.

Niet alleen worden de scenaristen beter in datgene wat ze doen, ook de acteurs spelen minder op automatische piloot. Het personage van Sameen Shaw is in ieder geval een leuke aanwinst. Enkel heb je wel het gevoel dat middenweg de pudding wat begint in te vallen en er een zekere luiheid in het script zit. En na al die afleveringen kan je er ook niet omheen om de parodie van dit alles in te zien. Reese en Shaw moorden meer mensen – tot zelfs federale agenten die hun job doen, dan die ene persoon die door het systeem gered moet worden.

De serie baadt opnieuw in de post 9/11 context, met complot theorieën die naar een hoger niveau worden verheven. Episode 9 is een beetje van een teleurstelling maar episode 10 is dan weer een voltreffer met een geniaal begin, een briljant geschreven plot, een sterke regie van Chris Fisher, goeie cinematografie en sterke vertolkingen van Jim Caviezel en Kevin Chapman.


person_of_interest_season_3_blu-ray_pic01.jpgperson_of_interest_season_3_blu-ray_pic02.jpgperson_of_interest_season_3_blu-ray_pic03.jpg
© Warner Home Video Belgium

De DVD en Blu-ray van het derde seizoen van Person of Interest is deze maand uitgebracht met naast de 23 afleveringen een pak extraatjes, gaande van making-of filmpjes, een gag-reel, het 2013 Comic-Con panel, en audio-commentaar van regisseur Michael Emerson op de laatste episode.

***Related Posts***
28/07/2014: Person of Interest seizoen 2
07/06/2014: Top 50 Beste Tv-Series
25/08/2013: Person of Interest seizoen 1

3 Comments

 1. Thanos

  Geen slechte serie, maar behoorlijk repetitief. Ik heb de eerste twee seizoenen gezien maar heb nadien afgehaakt.

  Reply
 2. Stibbe

  Ze zijn wel wat laat met hun bluray, ik heb ondertussen al het volledige 4de seizoen gezien :p

  Reply
 3. Margot

  Blijft wel verslavend.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *