Miller’s Justice League Mortal posters

Het scheelde niet veel of we hadden een Justice League film in regie van George Miller, de regisseur achter de voltreffer Mad Max: Fury Road (2015). Een ambitieus project waarvoor een voltallige cast werd aangesteld, sets werden gebouwd en iedereen klaar stond om de film in productie te brengen, maar toen liep het fout.

De documentaire Miller’s Justice League Mortal (2016) van Ryan Unicomb doet het verhaal nu uit de doeken en heeft deze week uitgepakt met een aantal uitzinnige filmposters, alsof dit daadwerkelijk een Justice League film zou worden, en de verwarring bij de fans kon niet groter. Een geniale marketing-campagne!


millers_justice_league_mortal_poster01.jpgmillers_justice_league_mortal_poster02.jpgmillers_justice_league_mortal_poster03.jpg

Het filmproject had alles om een goeie film te worden en de casting leek op het eerste gezicht bijzonder interessant. G.I. Joe: Retaliation (2013) acteur D.J. Cotrona zou gecast worden als Superman, Armie Hammer (The Lone Ranger, The Social Network) zou de rol krijgen van Batman, Megan Gale zou gecast worden al Wonder Woman, The O.C. acteur Adam Brody had Flash kunnen vertolken, Common als Green Lantern, Mad Max villain Hugh Keays-Byrne zou gecast worden als Martian Manhunter, Heroes acteur Santiago Cabrera zou de rol krijgen van Aquaman, Warm Bodies actrice Teresa Palmer zou de rol spelen van Talia Al-Ghul, Zoe Kazan als Iris Allen en uiteindelijk Jay Baruchel als Maxwell Lord.

Maar in 2007 kwam het project in financiële problemen, en tot overmaat van ramp kreeg de productie ook nog eens te kampen met een scenaristen staking, die. De fatale doodsteek kwam er in 2008 met het mega-succes van The Dark Knight (2008), en er was geen vraag meer naar een ensemble-film. Het script van Justice League: Mortal werd geschreven door Michele Mulroney en Kieran Mulroney was gebaseerd op een aantal Justice League comics, met name deze van Tower of Babel.

En met het succes van de Man of Steel (2013) film heeft Zack Snyder nu aan zijn tanden gezet in de opkomende The Justice League Part One (2017). Het ziet er dus niet naar uit dat het George Miller project ooit het daglicht zal zien. Op dit ogenblik is er spijtig genoeg nog geen trailer beschikbaar van de Miller’s Justice League Mortal docu, maar van zodra die er is zetten we deze online! Op 1 januari 2016 komt de film uit in Australië.

5 Comments

 1. Julie

  Wel een mooie cast, ook al zou ik de acteurs voor Superman en Batman wel omgewisseld.

  Reply
 2. Vince

  Damn, ik was er toch even ook mee weg na het zien van de posters 😀

  Reply
 3. Tony Stark

  Van veel van die acteurs hoor je niet veel meer. Had wel een bangelijk project geweest. Na het succes van de laatste Mad Max zullen de geldschieters nu wel zitten mopperen.

  Reply
 4. OldHipster

  Shit! Dees wou ik wel zien 😮

  Reply
 5. Quantum

  Budget problemen, kan het geloven. Zo’n film moet al meer dan 100 miljoen kosten voor enkel maar de visuele effecten en kostuums.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.