Elle Fanning maakt zich klaar voor standalone Predator film Badlands

Actrice Elle Fanning is in gesprek om de hoofdrol te spelen in Badlands (2025), een op zichzelf staande film van regisseur Dan Trachtenberg die zich zal wagen aan een standalone Predator film. Dit zal de 6de Predator film worden als we de twee crossover Predator v Alien films niet meerekenen. De laatste Predator film was Prey (2022) en deze was ook van Trachtenberg en had een succesvolle beurt gemaakt op de streamer HULU.

Trachtenberg gaat de film voor 20th Century Studios regisseren op basis van een script dat hij samen met Patrick Aison schreef. Badlands volgt dus op Prey wat uiteindelijk een prequel was van Predator en naar verluidt zou er ook nog een Prey 2 in de pijplijn zitten met Amber Midthunder als hoofdactrice. Badlands werd in februari aangekondigd en de productie van de film zal naar verwachting later dit jaar beginnen. Details over het plot worden geheim gehouden.

Fanning heeft onlangs een run van drie seizoenen afgerond als uitvoerend producent en ster van Hulu’s “The Great”, waar ze de rol speelde van de Russische monarch Catharina de Grote en haar eerste Emmy-nominatie verdiende. In de loop van haar twintigjarige carrière hebben we Fanning gezien als Disneyprins tot dramatische rollen als in The Girl from Plainville (2022). De actrice is net zoals haar zus geboren om actrice te worden en het is altijd geweldig om haar bezig te zien.

De teleurstellende box-office flop van The Predator (2018) heeft de franchise verbannen naar streaming en op dit ogenblik is het nog niet duidelijk of dit effectief een terugkeer naar het witte doek zal zijn.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *