Venom: The Last Dance belooft een episch einde

Sony Pictures heeft de eerste trailer uitgebracht voor Venom: The Last Dance (2024), de laatste film in de Spider-Man-villain-trilogie. Scenariste Kelly Marcel – die ook de vorige twee films heeft geschreven – zal met deze film haar debuut maken als regisseur.

© Sony Pictures

Korte inhoud: Eddie (Tom Hardy) en de de hersenetende, symbiotische slechterik Venom zijn op de vlucht. Opgejaagd door hun beide werelden en terwijl het net dichterbij komt, wordt het duo gedwongen tot een verwoestende beslissing die de laatste dans van Venom en Eddie zal doen verdwijnen.

Sony prijst The Last Dance aan als “de laatste film in de trilogie”. In de trailer wordt Hardy geconfronteerd met een enorme, symbiot alien van de thuisplaneet van Venom, terwijl hij wordt opgejaagd door overheidsagenten. Er is genoeg symbiot-actie, plus een scène waarin Hardy op een supersnel, Venom-achtig paard rijdt. Hardy wordt vergezeld door The Offer-ster Juno Temple alsook 12 Years a Slave-acteur Chiwetel Ejiofor. Opmerlijk is dat ook Rhys Ifans terugkeert als Lizard uit de The Amazing Spider-Man (2012) film.

Maar het moet gezegd worden: Wat een belachelijke titel voor een Venom film. Noem het dan gewoon ‘Venom 3: More Venom, but also the last one’. Maar ik begrijp dat studio’s alleen maar een nummer aan hun sequels willen toevoegen als ze er zeker van zijn dat voldoende mensen de eerste film hebben gezien. Dit is niet het geval bij Venom. Sommigen hebben alleen de eerste film of de tweede gezien en met een nummer drie schrik je uiteraard mensen af. Maar met zo’n titel ga je denk ik geen nieuwe kijkers aantrekken.

Ik ben zelf geen al te grote fan van Venom, maar stel je voor dat Venom en Spider-Man samen in een film zitten in een soort Spider-Man 3 reboot. Dat zou pas veel bezoekers trekken. Venom: The Last Dance komt op 25 oktober 2024 in de bioscoop.

*** Venom: The Last Dance trailer ***3 Comments

 1. Bart

  Die alien zag er niet uit als iets van de Venom-planeet, maar het is leuk om hem te zien vechten tegen iets dat niet zomaar een symbiot is. Het voelt een beetje alsof hij deel uitmaakt van de MCU en dat de alien vergelijkbaar is met degenen die Wakanda aanvielen

  Reply
 2. Steven

  Echt wel blij dat Rhys Ifans terugkeert als The Lizard, benieuwd naar de tijdlijn wel en of het rekening zal houden met de Spidy film.

  Reply
 3. VikJab

  Ziet er beter uit dan veracht, misschien wel de beste van de drie en dat zou geen al te moeilijke taak zijn.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *