Pig regisseur Michael Sarnoski brengt A Quiet Place: Day One prequel

Ik had nooit gedacht dat ik zo zou uitkijken naar een prequel als deze A Quiet Place: Day One (2024) van regisseur Michael Sarnoski, die eerder indruk had gemaakt met zijn independent R-rated Nicolas Cage film Pig (2021). Ik hield enorm van de eerste A Quiet Place (2018), en ook al kon A Quiet Place Part II (2020) niet overtuigen heeft John Krasinski de juiste beslissing genomen om deze franchise toe te vertrouwen aan een talentvolle nieuwkomer die nog eens zelf het scenario heeft geschreven.

© Paramount Pictures

Korte inhoud: Er is op dit ogenblik maar nog geen korte inhoud, ook al is het duidelijk dat dit gaat over de invasie van de aliens en het begin van de slachting. Wat me opviel in de trailer is dat mensen vrij snel al weten dat de aliens overgevoelig zijn voor klank, terwijl ze nog aan het rennen zijn in de straten na de eerste implosies, maar kijk, er zal wel wat build up zijn geweest.

In de cast zien we ondermeer Djimon Hounsou, Joseph Quinn, Alex Wolff, Lupita Nyong’o, Thea Butler en Jennifer Woodward. En ja, dit is een Platinum Dunes film van Michael Bay (net zoals de twee voorgaande films), dus dit wordt een spektakelfilm die jullie moeten zien op het grote scherm.

Je zou denken dat na de sequel de enige weg voorwaarts een tv serie zou zijn, maar het feit dat ze er toch een film van hebben gemaakt is op zich wel interessant. Ik heb vertrouwen in de regisseur en ik denk niet dat hij zijn opgebouwde geloofwaardigheid als filmmaker te grabbel zou geven voor een flauwe prequel. Dit kan echt wel een leuke rollercoaster film worden met een aantal knappe vertolkingen. De man heeft talent om het beste uit een acteur te halen en de casting voor deze film is niet onaardig. Uiteraard, Platinum Dunes is geen garantie op succes met laten we de filmmaker het voordeel van de twijfel geven. Ze zullen in ieder geval de aliens niet verslaan op het einde, maar het kan hoe dan ook wel iets boeiend worden. Op 26 juni 2024 komt de film in de zalen.

*** A Quiet Place: Day One trailer ***

1 Comment

  1. Meekz

    De tweede film was echt oersaai, hopelijk beter.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *