Anyone But You is een box-office hit

Anyone But You (2023) was één van de meest langverwachte romcoms van dit jaar. Een opwindend romantisch avontuur dat gedragen is door Sydney Sweeney en Glen Powell. De film heeft 25 miljoen dollar gekost en heeft ondertussen meer dan 150 miljoen dollar opgebracht aan de box-office. Enkel de Wonka (2024) film deed veel beter met zijn 571 miljoen dollar recette, ook al had de film een productiebudget van 125 miljoen dollar. Dus in verhouding is Anyone But You toch meer succesvol.

Korte inhoud: Zo op het eerste oog lijken Beau (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) de perfecte match. Na een geslaagde eerste date is de aantrekkingskracht tussen beiden door een bepaalde gebeurtenis echter danig bekoeld.. Dat verandert wanneer hun paden weer kruisen op een bruiloft in het buitenland en ze zich voordoen als een koppel.

De film werd geregisseerd door Will Gluck, de regisseur van films als de grappige Easy A (2010), de wat flauwe komedie Annie (2014) en nog twee Peter Rabbit films. Dit zou wel eens zijn eerste meer volwassen film kunnen zijn. Hij heeft zich voor het scenario gebaseerd op ‘Much Ado About Nothing’ van William Shakespeares en het resultaat is een romantische komedie met een R-rating.

Ook Dermot Mulroney en Rachel Griffiths zijn van de partij en hen kennen we nog van de romcom My Best Friend’s Wedding (1997). Daarnaast zien we ook nog Bryan Brown (Cocktail) opduiken en Alexandra Shipp (Barbie).

Gluck schreef de film samen met Ilana Wolpert (High School Musical: The Musical: The Series) en produceert samen met Jeff Kirschenbaum en Joe Roth. De film werd voor het eerst aangekondigd in januari nadat paparazzi en fans de productie in Australië hadden opgemerkt, wat onmiddellijk de geruchten over een echte romance opwekte. In april waren Sweeney en Powell te zien op CinemaCon en verbaasden het publiek met pikante eerste beelden. Op 15 december 2023 is de film uitgebracht in de zalen.

*** Anyone But You teaser trailer ***


1 Comment

  1. Bjorn

    Het is al een eeuwigheid geleden dat ik een echt goede romcom heb gezien.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *