Erotische thriller Burning Betrayal op Netflix

Nadat 365 Days (2020) en zijn twee sequels (The Next 365 Days & 365 Days: This Day) een immens succes waren op Netflix, lijken er nog meer van dergelijke films in de maak te zijn. De kwaliteit van het verhaal is ondergeschikt aan de hoeveelheid aan stomende seksscènes. Burning Betrayal (2023) is van Braziliaanse makelij en werd geregisseerd door Diego Freitas.

Korte inhoud: Babi (Giovanna Lancellotti) ontdekt verraad door haar vaste partner en besluit een nieuw avontuur in het leven te beginnen. Tijdens deze reis ontmoet ze rechter Marco (Leandro Lima) en beginnen ze een verhaal te beleven dat doordrongen is van veel seksuele spanning.

In de hoofdrol zien we Giovanna Lancellotti, een Braziliaanse actrice die haar carrière begon op jonge leeftijd in de Braziliaanse televisiewereld en brak door met haar rol als Cecília in de populaire Braziliaanse soapserie “Insensato Coração”. Deze rol bracht haar in de schijnwerpers en vestigde haar als een opkomend talent in de Braziliaanse entertainmentindustrie. Sindsdien heeft ze in verschillende televisieproducties en films gespeeld en heeft ze een groeiende aanhang in zowel Brazilië als daarbuiten. Haar prestaties worden vaak geprezen en ze wordt beschouwd als een van de getalenteerde jonge actrices in de Braziliaanse entertainmentindustrie.

Zoals zo vaak worden dergelijke erotische films geschreven door een vrouw en dat is ook het geval met deze prent. De scenariste van dienst is Sue Hecker die hier haar debuut maakt. Brazilië heeft door de jaren heen een aantal intrigerende erotische films geproduceerd, waarin verschillende stijlen, tonen en thema’s verkend worden. Een paar jaar geleden was er Don’t Call Me Son (2016) geregisseerd door Anna Muylaert. De film onderzocht kwesties van identiteit en seksualiteit. Het verhaal draait om de 17-jarige Pierre, wiens leven in de war raakt wanneer hij ontdekt dat hij als baby is ontvoerd en is opgegroeid in een ander gezin. Een andere film die in dat register valt is Love for Sale (2011), een romantische komedie die de thema’s van liefde en relaties verkent, met een verhaal dat draait rond een jonge vrouw die een ongebruikelijke weddenschap aangaat om de aandacht van haar vriend terug te winnen.

De trailer heeft veel weg van een Fifty Shades of Grey maar doe dan een Lost Highway (1997) truuk door de blonde hoofdactrice plots om te toveren tot een brunette. Op 25 oktober 2023 is de film te zien op Netflix.

*** Burning Betrayal / O Lado Bom de Ser Traída trailer ***

1 Comment

  1. Fabian

    13 in een dozijn aan het worden

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *