Jason Momoa en James Wan wilden Amber Heard uit Aquaman 2

De perikelen rond Aquaman 2: The Lost Kingdom (2023) houden maar niet op. Amber Heard zou – volgens haar getuigenis aan haar therapeut – gepest werden op de set door Jason Momoa. Veel van deze kwesties draaiden om haar rechtszaak met haar ex-man, acteur Johnny Depp. Nu suggereert een reeks niet-verzegelde rechtszaaldocumenten dat Jason Momoa zich zou verkleden als Johnny Depp om Amber Heard te kwellen.

De documenten werden gedeeld via Reddit, en het werd snel duidelijk dat het de aantekeningen waren van de therapeut van Heard, Dr. Dawn Hughes. Ze onthullen dat James Wan en Jason Momoa Amber Heard de schuld gaven van de toenemende intimidatie en uiteindelijk wilden dat ze werd ontslagen. Hierna zou Momoa geregeld verkleed als Johnny Depp op de set opduiken. Heard is niet verlegen van een leugentje en dus moeten we dit nieuws ook met een dikke korrel zout nemen, ook al zou je verwachten dat ze tijdens een intiem gesprek met haar therapeut wel de waarheid zou vertellen.

De eerste Aquaman was een financieel succes voor Warner en bijgevolg kreeg Aquaman 2 veel manoeuvreerruimte, maar de testsreenings en reshoots waren niet meer bij te houden en nu zou blijken dat de hoofdacteur én de regisseur eigenlijk het vertrek van Amber Heard wilden. Indien dat het geval was, snap ik niet dat regisseur en producer Wan dan niet effectief Amber zou hebben vervangen, net zoals Ridley een paar jaar geleden Kevin Spacey had vervangen in zijn All the Money in the World (2017).

Mijn aanvoelen is dat we niet het gehele verhaal kennen. Het zou kunnen dat Amber vervat zat in een financieringsdeal en dat Wan haar niet zomaar aan de kant kon schuiven en het kan anderzijds ook zijn dat Jason Momoa grapjes uithaalde met Amber zonder effectief te willen pesten. Hoe dan ook, niemand verwacht iets van deze prent. De eerste reviews lieten al uitschijnen dat het een behoorlijk saaie film was.

1 Comment

  1. Stef

    Ik ben echt benieuwd hoeveel zielen nog naar deze film gaan zien…

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *