Neen, er komt geen Wonder Woman 3 met Gal Gadot

Gal Gadot verbaasde vriend en vijand door de teasen dat ze in gesprek was met James Gunn en Peter Safran over een mogelijke Wonder Woman 3, maar dat moetren we enigszins met een dikke koorel zou nemen. Het nieuws stond immers te lezen op ComicBook: “Ik vind het heerlijk om Wonder Woman te spelen. Het ligt me zo na aan het hart. Van wat ik van James en van Peter heb gehoord, is dat we samen een Wonder Woman 3 gaan ontwikkelen.”, zei Gadot. Maar na verder onderzoek lijkt DC op dit ogenblik GEEN plannen te hebben voor een Wonder Woman 3 met Gal Gadot.

In een andere quote zei de actrice over de ontmoeting met de nieuwe leiding van DC: “Ik was uitgenodigd voor een ontmoeting met James Gunn en Peter Safran. Ze vertelden me, en ik citeer: ‘Je bent in de beste handen. We gaan samen met jou Wonder Woman 3 ontwikkelen. We houden van je als Wonder Woman – je hoeft je nergens zorgen over te maken.’ Dus de tijd zal het leren.” Dit is een vrij directe quote en dus moet iemand van de twee liegen. En in alle eerlijkheid denk ik niet dat Gal hier staat te liegen. Het is mogelijk dat er enige verwarring of miscommunicatie is opgetreden in de bewoordingen of de interpretatie van de uitspraken. Als iemand probeert om op goede voet te staan met een collega of om de relatie harmonieus te houden, kunnen er soms verklaringen worden afgelegd die later niet volledig stroken met de werkelijkheid. Het kan een situatie zijn waarin beide partijen op hun eigen manier gelijk hebben, maar dat de details anders worden geïnterpreteerd. Gal is ook een aandachtstrekker en als ze iets kan doen om haar in de spotlight te zetten, zal ze het niet nalaten. Ze heeft zelfs een goede manier gevonden om Covid over haar te laten draaien met die cringe ‘Imagine’ videocall.

In ieder geval zou de meest stupide zet zijn van DC om op dit moment Gal Gadot als wonder Woman terug te brengen nadat ze Henry Cavill als Superman aan de kant hebben geschoven. Zoiets zou je niet kunnen uitleggen. Ook Variety heeft geen informatie dat er zelfs nog maar gedacht zou worden aan een WW3. Gal was perfect als Wonder Woman, toch liepen de DC films niet naar behoren – en dat was zelfs deels de schuld van mensen als David Zaslav.

Het is enigszins teleurstellend, in mijn ogen. Ik was volledig aan boord met de Zack Snyder’s Justice League (2021) en het is een spijtige zaak dat Snyder dit dramatische familiedrama heeft moeten verwerken te midden van zijn Justice League film en dat de invallende regisseur Joss Whedon er echt wel een zooitje van heeft gemaakt met Justice League (2017). Meer nog, ik vind Ezra Miller een perfecte Flash en ik hield van de energie van The Flash (2023). Ik vind het ook spijtig dat we geen volwaardige Ray Fisher / Cyborg film hebben gekregen. Het enige wat ik maar niet kon verteren was ALLES was met Aquaman (2018) te maken had. Hoewel de acteur charismatisch is, voelde de film zo ondermaats aan en week deze compleet af van de rest van de huidige DCEU. En Warner moet nog de “afgewerkte” Aquaman sequel dumpen, hoewel dit nieuws vermoedelijk al door ontelbare testpublieken is bekeken en niemand de film als goed heeft beoordeeld. Warner heeft al genoeg geld verspild aan dit avontuur, wat betekent dat er geen heropnames meer zullen plaatsvinden. Het is zoals het is, en uiteindelijk zal Warner de film (ooit) in de bioscoop uitbrengen.

2 Comments

  1. Stef

    Eigenlijk kon het wel niet slechter zijn dan deel twee mocht er ooit een derde deel komen. Ik blijf het vooral raar vinden dat DE beste Superman casting sinds Christopher Reeve geen Man of Steel 2 kreeg.

    Reply
  2. Dandy

    Die carrière van Patty Jenkins ziet er ook niet meer zo fleurig uit na toch wel één van de zwakste superheldenfilms. Ik denk zelfs dat ik Quantumania nog beter vond. En noch Pedro Pascal en Gal Gadot zijn volwaardige acteurs, maar ze hebben hun looks meegekregen en dat helpt.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *