Jennifer Lawrence gaat helemaal los in in R-rated No Hard Feelings

Ik hou wel van Jennifer Lawrence, ze kan niet enkel drama’s aan, ze is geweldig in komediefilms. Ze is op zich al een grappig fenomeen in talkshows en rode lopers en binnenkort is ze te zien in de foute komedie No Hard Feelings (2023), die een beetje in dezelfde lijn ligt van films al Bad Teacher (2011) en Bridesmaids (2011).

© Leonine Distribution

Korte inhoud: De vrouwelijke nietsnut Maddie (Jennifer Lawrence) uit Long Island reageert op een advertentie van het welgestelde koppel Allison (Laura Benanti) en Laird (Matthew Broderick). Zij moet hun introverte en sociaal onhandige 19-jarige zoon Percy (Andrew Barth Feldman) daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. De jongeman staat immers op het punt zijn studie aan de universiteit aan te vatten.

De Oscar-winnende actrice werkt er samen met de Oekraïense regisseur Gene Stupnitsky, bekend van de hitcomedy Good Boys (2019), die tevens ook het scenario heeft geschreven van Bad Teacher, alsook heel wat afleveringen van de Amerikaanse versie van “The Office”. Hij heeft het scenario geschreven samen met John Phillips die bekend is van ondermeer Dirty Grandpa (2016), ook al een R-rated komedie.

De trailer verklapt in wezen het ganse verhaal maar het ziet er wel goed uit. De humor is aanwezig en goed getimed, en de R-rated komediefilms hebben sinds The Hangover (2009) films een apart genre geworden. En ik denk dat deze prent wel zal inslaan want mensen houden wel van foute humor, zeker in tijden waarin we op onze woorden moeten letten om geen mensen tegen te borst te stoten. Op 21 juni 2023 komt No Hard Feelings in de bioscoop.

*** No Hard Feelings trailer ***

1 Comment

  1. Sorge

    Matthew Broderick ziet er geweldig uit met zijn pruik in deze film, verhaal wel wat ongewoon maar kan leuk worden.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *