Sam Raimi’s The Last of Us afgevoerd omdat het niet sexy genoeg was

Dit is ook nog zo een sappig verhaal komende van New Yorker, maar in 2016 waren er al plannen voor een The Last of Us film, geschreven door Neil Druckmann en geproduceerd en vermoedelijk geregisseerd door Sam Raimi met Bruce Campbell en Maisie Williams. Maar de plannen werden in 2016 gedwarsboomd door de studio die naar verluidt niet echt in de wolken was voor het No Country for Old Men (2007) minimalisme, maar eerder iets ‘World War Z’-achtig en … sexier wilden.

Laat me duidelijk zijn, er is NIKS sexy aan The Last of Us game! De afbeelding in dit artikel is een parodie om maar eens een idee te geven wat de makers mogelijks in gedachten hadden. In ieder geval hebben ze hun kar wel heel fel gedraaid als je de huidige casting ziet met Bella Ramsey. Beide hoofdacteurs trekken in de verste verte niet op de hoofdpersonages in de game. Sam Raimi had de ideale regisseur geweest voor deze franchise. Zijn Campbell-Williams casting had kunnen werken en al een pak beter dan de huidige twee acteurs. Wat nu op tafel ligt lijkt op een treinongeluk dat staat te gebeuren. Op 15 januari 2023 gaan we de serie kunnen beoordelen op Streamz en HBO.

De sexy Tomb Raider en de sexy Resident Evil zijn nu toch geen twee game-adaptaties die echt door het publiek werden gedragen. Je kan je soms afvragen hoeveel films ontspoord werden door dwaze beslissingen van studio executives die eigenlijk NUL filmervaring hebben en enkel een communicatie en marketing opleiding hebben doorlopen. Je zou eens moeten weten hoe fel de studio gekant was tegen een Deadpool film. Het was Ryan Reynolds die er voor heeft gevochten. Maar de waslijst van films die werden verneukt door studio bonzen zijn niet meer bij te houden; gaande van Superman II tot Fantastic Four, Suicide Squad, Alien 3, X-Men Origins: Wolverine, Spider-Man 3 en ga zomaar verder.

En hoe meer ik er aan denk hadden twee Last of Us films misschien beter geweest dan een lang uitgetrokken serie, maar wat denken jullie…?

2 Comments

  1. Rainbow Dragon

    HBO heeft wel voldoende ervaring in die dingen en de twee acteurs zijn wel “ervaren” acteurs, dus laten we afwachten. Maar ja, de casting lijkt wel niet op de karakters in de game. Ellie ziet er echt niet zo dorky uit als in de game.

    Reply
  2. Bjorn

    Tenzij ze een parodie voor ogen hadden, maar ik zie zoiets anders ook niet echt werken. Anderzijds, de trailer ziet er niet veelbelovend uit.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *