The Depp Heard Trial verfilmd en hier is de trailer

Voor diegene die nog niet genoeg hebben van de rechtbank-soap tussen Amber Heard en Johnny Depp is hier de tv-film Hot Take: The Depp/Heard Trial (2022) van Sara Lohman. Het zal niemand verbazen dat dit nauwelijks het bekijken waard zal zijn, maar de snelheid waarmee sommigen films uitbrengen is toch opmerkelijk.

Korte inhoud: We volgen een tumultueuze relatie tussen Depp (Mark Hapka) en Heard (Megan Davis) die zich ontrolt als een drama van twee maanden in een rechtbank voor het smaadproces van het jaar. Een proces die zal eindigen met een hard oordeel voor Heard die beschuldigd wordt van haar ex opzettelijk te hebben belasterd door te zinspelen op beschuldigingen van huiselijk geweld. Beschuldigingen die vaak een blijvend karakter hebben ondanks de onschuld en die gevolgen kan hebben voor de carrière van Depp.

Er zijn echter al veel docu’s geweest rond dit proces, ik denk dan aan Depp VS Heard: The Verdict (2022) en Depp vs Heard: All on the Line (2022), alsook miniseries, maar dit zou dus de eerste film zijn met acteurs die de Depp en Amber spelen. De production value is in ieder geval mijlenver verwijderd van de kwaliteit van Pam & Tommy (2022), maar de filmindustrie is een democratisch gebeuren en voor alles is er wel een publiek….hoewel.

De productie van deze rommel lag in handen van actrice/producer Autumn Federici, iemand die bekend staat voor haar covid-ontkennende anti-vax tweets, en was teven een anti-masker, pro-ivermectine, anti-abortus, anti-wapenhervorming, pro-politie en grote fan van “alt rechtse” figuren in de States. Ze was tijdens het proces ook pro-Depp en gezien de film te zien is op Fox denk vermoed ik dat er niet al teveel nuance te vinden zal zijn. Je bekijkt trouwens toch beter het echte proces of een documentaire ipv een fictie film gebaseerd op het proces. Misschien hadden ze er beter een parodie van gemaakt en een serieus loopje genomen met de waarheid tot zelfs een alternatief verdicht. De film had What If: The Johnny Depp / Amber Heard Trial. Daar had ik misschien nog mijn tijd aan willen spenderen. Hot Take: The Depp/Heard Trial is sinds 30 september 2022 te bekijken via streaming.2 Comments

  1. Christopher

    Oh neen, verschrikkelijk. En ze hebben een acteur gecast die precies ook een pak jonger is dan Depp.

    Reply
  2. Joshua

    Ik heb zelfs het proces niet bekeken 😀 Misschien hadden ze hiervoor toch beter Heard gecast, kwestie van haar wat werk te geven.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *