Brad Pitt in zalige Bullet Train trailer

Brad Pitt heeft regelmatig wel verrassende rollen de deze in Sony’s aankomende Bullet Train lijkt ook wel te gek. De met een Oscar bekroonde acteur speelt de hoofdrol in de stijlvolle actiethriller van de regisseur van Deadpool 2 (2018), David Leitch. Bullet Train (2022) is gebaseerd op de roman Maria Beetle van Kōtarō Isaka.

Korte inhoud: In een Japanse hogesnelheidstrein bevindt zich een groep van huur- en sluipmoordenaars met individuele motieven. Gaandeweg ontdekken ze dat hun motieven een link met elkaar lijken te hebben. Het duurt niet lang voordat de spanningen onderling hoog op beginnen te lopen.

Eclectische huurmoordenaars zijn met de John Wick films terug op de voorgrond, allemaal met hun eigen agenda. En deze keer speelt de actie zich af in een hogesnelheidstrein door het moderne Japan. De trailer zit boordevol actie en Pitts unieke soort charmante humor maakt alles heel aanstekelijk.

Naast Pitt zien we in de cast ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Sandra Bullock, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon en Bad Bunny. Het script werd geschreven door Zak Olkewicz. Bullet Train wordt geproduceerd door Kelly McCormick, David Leitch en Antoine Fuqua.

Dit is een film waarin Brad Pitt naar verluidt ook 95% van alle stunts heeft gedaan. Eigenlijk had ook Lady Gaga in deze film moeten zitten maar zij werd vervangen door Sandra Bullock, omdat House of Gucci (2021) in de weg kwam. Op 15 juli 2022 zou de film in de zalen moeten komen.

*** Fantasy trailer ***


1 Comment

  1. Accu

    Het ziet er allemaal leuk uit maar ik denk dat het zal floppen. Het ziet er niet origineel genoeg uit en lijkt iets teveel alle kanten op te gaan, in tegenstelling met films als Deadpool en John Wick.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *