Pamela Anderson is niet opgezet met Pam & Tommy

Vandaag verschijnt de mini-serie “Pam en Tommy” (2022) rond de perikelen van de gestolen huwelijksreis-sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee, ondanks dat deze 8 delige serie best wel knap is vertolkt door Lily James en Sebastian Stan. Tommy Lee schreef ook over het lek van de sekstape in zijn bestverkopende memoires uit 2005, “Tommyland”, en daar is het script gedeeltelijk op gebaseerd.

Naar verluidt is Pamela helemaal geen fan van het project en wilde er niets mee te maken hebben. Toen ze hoorde dat dit over de inbraak zou gaan, was ze absoluut gekrenkt omdat ze dat hele hoofdstuk uit haar leven – wat heeft gezorgd voor een enorm trauma – liever achter zich wou laten en totaal vergeten. Ze zei dat ze Pam & Tommy zelf niet gaat bekijken en dat ze ook niet wil dat haar kinderen ernaar kijken. Ze wilde hier geen geld mee – ze wilde zelfs niet dat de serie werd gemaakt en ze zal er ook niet op reageren, los van dit standpunt.

Een extra bron merkte op dat de Baywatch-ster zich “volledig genegeerd” voelde als het ging om het maken van de serie en kon hier blijkbaar niets aan veranderen. Het leek wel hetzelfde gevoel als dat ze had toen de gelekte sekstape op internet verscheen en ze hier blijkbaar ook niet aan kon doen. Het lijkt wel of haar privacy opnieuw van haar wordt beroofd. Ze is dan ook geschokt dat Hulu en Disney+ iets naar buiten brengt waar ze helemaal niets over te zeggen had, terwijl het gebaseerd is op haar leven. Ze wil zich er zoveel mogelijk van distantiëren en wil gewoon haar leven leiden.

Daarentegen heeft Tommy Lee wel zijn medewerking verleend aan de serie en Sebastian Stan zelf geholpen met zijn vertolking. Hij lijkt ook niet te begrijpen waarom Pamela er zo tegen gekant is. Hij vindt het oké en vindt het een eer dat hij wordt geportretteerd in een serie op Hulu. ‘Hij zal er in ieder geval zeker naar kijken’, deelde de insider mee. ‘Tommy vindt het geweldig dat hij een beroemde rocker is. Hij omarmt zijn verleden en kan de dingen waarmee ze wegkwamen niet geloven. Zijn kijk op zijn verleden is heel anders dan die van Pam en hoewel ze samen kinderen delen, hebben ze altijd op moeilijke voorwaarden gestaan. Het zijn nu heel andere mensen.’

Zoals het in onze review stond is het uiteraard een pijnlijke zaak voor Pam dat ze hiermee nog eens moet herinnerd worden aan dit ellendig gebeuren, maar anderzijds is de serie allesbehalve goedkoop voyeurisme. Als kijker krijg je zelfs een pak meer begrip voor beide actoren in dit verhaal en ze worden ook vertolkt door twee knappe acteertalenten.

4 Comments

 1. Jon

  wist niet dat seth rogen zoveel in de serie zou opduiken (tenminste de eerste ep), dacht dat hij een gastrol had lol.

  Reply
  1. Fran

   Persoonlijk vond ik de eerste episode wel wat tegenvallen, net omwille van Seth Rogan. Ik had gehoopt om Pam en Tommy veel vroeger te zien. Eigenlijk hadden ze moeten beginnen met episode 2 en daarna 1. De tweede episode is ook veel beter op zoveel vlakken, had de indruk dat ze nog niet goed wisten wat de toon had moeten zijn.
   De penis-scene in episode 2 was compleet overbodig en de speciale effecten ook crappy. Daarentegen waren de fake boobs van Lilly bijzonder ‘echt’ ,… hoe raar het ook moge klinken.

   Reply
 2. Phoebe

  Ik heb de eerste aflevering gezien en tot nu toe heb ik ervan genoten. Sebastian Stan zet de perfecte karakterisering van Tommy Lee neer en Lily is gewoon Pamela geworden.

  Reply
 3. Linux

  Dit dus gebincht! Lily James is een opvallende verschijning. Ik heb altijd van haar gehouden, maar hierin is ze geweldig. Ik vergeet dat ik zelfs hele scenes naar haar kijk en soms denk ik zelfs dat het de echte Pamela is. Er zijn zoveel Pam-ismen die ze voor 100% heeft vastgelegd dat het echt griezelig is. Nooit in een miljoen jaar zou ik eraan denken om haar voor deze rol te casten en al zeker niet na films als Cinderella en Baby Driver, maar ik ben zeker blij dat ze haar hebben gekozen, want ik kan niemand anders perfecter bedenken. Zo zie je maar hoe goed deze actrice is. Zal waarschijnlijk naar beneden gaan als een van de top 20 biopic-vertolkingen aller tijden.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *