Amber Heard riskeert gevangenisstraf en ontslag uit Aquaman 2

Ik wilde hierover eigenlijk niets schrijven, maar gezien het filmnieuws toch wat beperkter is wil ik dit toch even aanhalen. Het lot lijkt zich blijkbaar te hebben gekeerd tegen actrice Amber Heard, die een paar jaar geleden rijk is geworden met haar aanklacht tegen Johnny Depp omwille van vermeend huiselijk geweld. Nu zou blijken dat Amber eigenlijk het gerechtshof heeft misleid en dat kan haar duur te staan komen.

Een paar maansen geleden hadden we hier nog een post geschreven over een Petitie tegen Amber Heard in Aquaman 2, en nu zou het dus wel eens kunnen dat de actrice ook daadwerkelijk vervangen of uitgeschreven zal worden. Depp heeft Amber ondertussen al aangeklaagd voor laster.

International Business Times meldt dat Heard drie jaar gevangenisstraf kan krijgen als ze schuldig wordt bevonden aan het vervalsen van bewijs tegen Depp. Heard beweerde dat ze de avond voor haar verschijning in The Late Late Show met James Corden in 2015 twee blauwe ogen had opgelopen. In een gerechtelijk document verklaarde de styliste van Heard, Samantha McMillen, dat de actrice in die tijd geen blauwe plekken leek te hebben: “Gedurende de dag van 16 december 2015 kon ik duidelijk zien dat Amber Heard geen zichtbare sporen, blauwe plekken, snijwonden of verwondingen aan haar gezicht of enig ander deel van haar lichaam had.”

Afgezien van dit, verliest ze misschien de rol in de beroemde Aquaman 2 (2022)-film, omdat Warner Bros waarschijnlijk niet betrokken wil zijn bij de negatieve backlash van de fans en het zich niet kan veroorloven dat deze dure productie in moeilijk water komt omwille van een actrice in een bijrol. Er is dus een kans dat Warner Bros stappen zal ondernemen om te ontsnappen uit al deze slechte persberichten. Bepaalde rapporten hebben onthuld dat er voortdurend wordt gediscussieerd of Amber moet worden verwijderd of dat de screentime van haar rol moet worden verkort. Ik moet eerlijk toegeven, Amber’s personage in Aquaman (2018) is me zelfs niet bijgebleven.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *