Spider-Man villain Kraven the Hunter is klaar voor de MCU

Het ziet er naar uit dat Marvel zich klaarstoomt om een nieuwe villain in leven te roepen, nu dat Thanos van de kaart is verdwenen. Of het een villain zal zijn met evenveel kracht en charisma valt nog af te wachten , maar het is wel degelijk de bedoeling om de villain in verschillende films op te voeren. Het zou gaan over Kraven the Hunter, een Spider-Man villain. Eigenlijk wel een logische keuze gezien ze waarschijnlijk snel nog wat Spider-Man films willen draaien nu Tom Holland er nog altijd uitziet als “teenager”. Uiteraard zal het een villain moeten zijn die achter de schermen werkt.

De echte naam van Kraven is Sergei Kravinoff. Hij is een Sovjet-immigrant, de zoon van een aristocraat die met zijn familie in 1917 naar de Verenigde Staten vluchtte nadat de Russische adel was gedecimeerd door de februari-revolutie en de daaropvolgende ineenstorting van het bewind van tsaar Nicolaas II. Kraven is een maniakale jager op groot wild, en op een dag valt zijn oog op Spider-Man. Op hem jagen zou van hem meteen de grootste jager ter wereld maken. Hij leeft ook volgens een soort erecode. Meestal vermijdt hij wapens en verkiest hij grote prooien met de blote hand om te brengen. Hij gebruikt tevens een mystiek serum om zichzelf meer kracht te geven en het verouderingsproces dramatisch te vertragen. Het is ook een villain met een paar handlangers, zoals de beruchte Chameleon.

Ryan Coogler liet al eerder weten dat hij Kraven een rol wou geven in zijn Black Panther-film, maar dat verhaaltje ging uiteindelijk niet door – ook al past het karakter volledig in het animal kingdom van Wakanda. Kraven is een grote kerel, een beetje een Jason Momoa figuur, maar hij staat eigenlijk al onder contract bij DC als Aquaman. En dan is er nog The Rock, Dwayne Johnson. Hij heeft misschien een druk schema maar hij zou wel een goeie keuze zijn qua bouw, ook al zie ik hem niet meteen als villain en hij ziet er allesbehalve Soviet uit. En ik zou het nog vergeten, die reus uit Creed 2 (2018), genaamd Florian Munteanu. Hij is totaal niet bekend bij het grote publiek dus er zal uiteraard wel wat werk aan zijn, ook al is dat niet slecht indien je een nieuw karakter wil lanceren. En in de Rocky film speelde hij al iets van een Rus dus de kaarten liggen goed voor hem. En nu we toch bij wrestlers zitten, waarom niet John Cena.

De nieuwe Spider-Man sequel zou in 2021 moeten uitkomen en Jon Watts zou de film regisseren, en dat is misschien wel iets van een spijtige zaak want ik had gehoopt dat ze na de eerste en 2de film misschien eens zouden kiezen voor wat verandering. Spider-Man: Homecoming (2017) en Spider-Man: Far From Home (2019) zijn twee goede films ook al heb die laatste film grotendeels vergeten.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *