Andy Serkis gaat Venom 2 regisseren

De kogel is door de kerk als we The Hollywood Reporter mogen geloven, en zou Andy Serkis Venom: Let There Be Carnage (2021) regisseren. En persoonlijk vind ik dit geweldig nieuws want ik had net moeite met de regie-keuzes van Ruben Fleischer op de eerste Venom (2018) film.

Andy Serkis is geen onbekende in de comic book wereld. Hij was eerder te zien als de overheerlijke Ulysses Klaue in Avengers: Age of Ultron (2015) en Black Panther (2018) hebben gespeeld. En Serkis had competitie. Regisseurs Travis Knight (Bumblebee) en Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) waren ook in de running voor de verfilming.

Serkis is niet alleen acteur maar heeft ook 3 films geregisseerd, waaronder de Netflix film Mowgli (2018) en het romantische drama Breathe (2017). Serkis is dus een solide keuze. En Sony heeft er geen gras op laten groeien. Venom haalde 856 miljoen dollar binnen wereldwijd met een budget van 100 miljoen, dus het was een grote hit voor de studio, ondanks de wat wisselvallige reviews. Of de film zal samenvloeien met Spider-Man is op dit moment nog niet duidelijk maar dat zal uiteindelijk het opzet worden. Hoewel, de focus van deze film is de strijd tussen Venom en Carnage met Woody Harrelson, die eerder samenwerkte met Serkis op War for the Planet of the Apes (2017).

Ik ben benieuwd hoe Venom 2 zal verschillen van de eerste film, want wees maar gerust dat het een andere film zal worden, ook al heeft Ruben Fleischer niet meteen een stempel op de eerste film gelaten. En dat is misschien ook wel deels het probleem. De film wist niet wat het wilde worden. Ik neem wel aan dat Sony hem PG-13 wil houden, dus we zullen zien hoe Serkis dit zal aanpakken. En hoe zal hij Tom Hardy regisseren? Twee van de drie scenaristen (Jeff Pinkner, Scott Rosenberg en Kelly Marcel) van de eerste film zijn ook de laan ingestuurd. Kelly Marcel is tot nu toe de enige scenariste werkzaam op het project.Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *