Carnage wordt de nieuwe villain in Venom 2

In een ver verleden was er nog speculatie over een Spider-Man vs Carnage film, maar deze is er uiteindelijk nooit gekomen. Nu blijkt dat Sony de villain Carnage wil uitrollen voor de Venom sequel. Toen Venom (2018), ondanks de wisselvallige reviews, 855 miljoen dollar opbracht wereldwijd, was het meteen zonneklaar dat er een vervolg zou komen.

Kelly Marcel, één van de scenarioschrijfsters van de eerste film, is aangenomen om een vervolg te schrijven om acteur Tom Hardy nog maar een keertje op te voeren met zijn koppenvretende symbiote. Het grootste probleem van de eerste film was het ontbreken van een echte villain, met Carnage zullen ze hier zeker een antwoord op geven. Als alles verloopt zoals gehoopt, zal het vervolg in de bioscoop lopen vanaf oktober 2020. De eerste film was trouwens ook uitgebracht in de oktober maand.Venom vs Carnage – fanart © Courtney Wooster

Naar verluidt zou Woody Harrelson, die al werd gepresenteerd in het mid-credit filmpje als Cletus Kasady, de rol van de monsterlijke villain op zich nemen. Toch probeert Sony het zaakje nog stil te houden en is er nog geen nieuws wie deze sequel uiteindelijk zal regisseren, want met de vele tegenvallende reviews wil je toch wel even zien hoe je hieraan iets kan doen. Ook al denk ik niet dat ze zomaar regisseur Ruben Fleischer opzij zullen schuiven. Maar de man is zelf bezig met de verfilming van Zombieland 2 (2019), en in de voorbereiding van twee andere waarvan één de verfilming van Dr. Jekyll and Mr. Hyde in Jekyll (2020) met Chris Evans in de hoofdrol. Dat is dus een drukke agenda en Fleischer zal moeten een keuze maken.

*** Carnage explained ***

3 Comments

 1. Ryan

  Woody Harrelson is toch veel te oud. Zijn er dan echt geen andere acteurs om die rol te vertolken?

  Reply
 2. KrisKross

  Ik heb nog wel genoten van bepaalde scènes in Venom maar het was iets te rommelig. Hopelijk vinden ze nu een duidelijke lijn en met Carnage als villain zal dit wel goed komen.

  Reply
 3. Romain

  Tom Hardy kan gewoon geen slechte films maken? Venom vond ik awesome. Ja er kan aan gewerkt worden, maar ik vond dees al beter dan verwacht.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *