Eerste still van Jim Carrey in Kick-Ass 2

En we hebben hier onze eerste Kick-Ass 2 (2013) afbeelding, met Jim Carrey als Colonel Stars and Stripes en Aaron Taylor-Johnson nog steeds in de rol van Kick-Ass. Er zijn zelfs geruchten dat Nicolas Cage zou terugkeren in flash-back sequenties.

jim carrey,chloe grace moretz,Aaron Taylor-Johnson,Christopher Mintz-Plasse,kick-ass,kick-ass 2,Nicolas Cage,Jeff Wadlow,x-men first class,X-Men Days of Future Past,bryan singer,Mark Millar

Korte inhoud: Hit Girl (Chloë Grace Moretz) en Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey). Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt ‘s werelds eerste superslechterik, Red Mist – herboren als The MotherFucker (Christopher Mintz-Plasse), zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben. Zijn plan heeft slechts één mankement: als je raakt aan één van de leden van Justice Forever, dan raak je ze allemaal.

Het enige waar ik me wat zorgen over maak is de afwezigheid van Matthew Vaughn als regisseur die toch wel een puike prestatie heeft geleverd met Kick-Ass (2010). Hij heeft wel een producer-credit op de film, maar de regie is nu in handen van Jeff Wadlow. Hoe ze in hemelsnaam bij hem zijn terecht gekomen is me compleet onduidelijk. Die kerel heeft twee klote films gemaakt (Cry Wolf, Never Back Down) en zou nu blijkbaar het scenario hebben geschreven voor de sequel en bijgevolg een claim hebben op de regie van de film. En wat is er gaande met Matthew Vaughn? Die man stond op het punt om de volgende Star Wars film te regisseren, en welke film zal hij dan in de plaats maken? Hij heeft X-Men: First Class (2011) geregisseerd en nu zien we dat Bryan Singer de nieuwe X-Men: Days of Future Past (2014) zal maken.

Een andere vreemde zaak is dat Mark Millar, de auteur van de comic book waarop de film gebaseerd is, geen producers credit heeft gekregen. Vraag is of de film dus meer zal afwijken van het bron-materiaal. In ieder geval is actrice Chloë Grace Moretz stillaan een volwassen vrouw aan het worden en steeds minder die teenager van 4 jaar geleden. Ze zullen het verhaal dus sowieso moeten aanpassen. De sequel zou op 17 juli 2013 in de bioscoop moeten draaien.

***Related Post***
17/03/2013: Kick-Ass 2 poster + trailer
21/02/2012: Kick-Ass 2: Balls to the Wall sequel in de pijplijn
23/12/2010: Top 10 Best Movies of 2010
22/04/2010: Kick-Ass filmbespreking
14/03/2010: Een Kick-Ass poster collectie

2 Comments

 1. Evan

  Jim Carrey past denk ik wel heel goed in Kick-Ass 2 dus voor mij is het zeker wel een must see film

  Reply
 2. Arne

  Als ik mij niet vergis hebben zowel Millar als Vaughn zich teruggetrokken om samen een andere film te maken, gebaseerd op een comic van Millar “The Secret Service”. De reden waarom ze alles hebben stopgezet om die specifieke film te maken, is dat er bij andere studio’s vergelijkbare projecten opgestart werden en ze voor hen wilden klaar zijn met hun film.
  Ik hoop dat het project de moeite is, als je daarvoor gigantische projecten als “Kick-Ass 2” en “X-men” moet laten vallen, nadat je bij de eerste een sleeper-hit scoort en bij de tweede de franchise terug oprakelt na monsters als “X-men 3” en “Wolverine”. Maar misschien wilde Vaughn zich geen twee keer herhalen?
  Hopelijk beklaagd hij het zich later niet…

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *