De FilmBlog geeft Zero Dark Thirty goodies en filmtickets weg

Het is hier wat druk geweest de laatste dagen, maar nu is de tijd opnieuw rijp voor een nieuwe filmquiz. En deze keer stuur ik niet alleen 2 koppels naar de Best Picture genomineerde film Zero Dark Thirty (2012), maar smijt er daar bovenop ook nog eens 2 exemplaren van de soundtrack en het boek waarop de film is gebaseerd. Dit alles met de steun van de sympathieke mensen van A-Film. Al wat jullie nu te doen staan is zoveel mogelijk punten vergaren en uw filmkennis op de proef stellen.

Korte inhoud: De film vertelt het verhaal van de Amerikaanse zoektocht en uiteindelijk doding van Al Qaida’s terroristenleider Osama Bin Laden door het Navy Seal Team Six. Op basis van een uitgebreid onderzoek, waarbij toegang tot vermeende geheime informatie is verkregen, volgen we de klopjacht op Bin Laden waarbij de nadruk wordt gelegd op de tijd in de aanloop naar zijn dood in Pakistan. Zero Dark Thirty is de term die gebruikt werd door militairen om een onbepaald tijdstip aan te geven wanneer het donker is.


zero dark thirty

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Maar liefst 6 mensen vallen in de prijzen, 2 winnaars winnen een duo-ticket, 2 anderen het boek Geen Gemakkelijke Dag en uiteindelijk zullen er nog 2 winnaars een cd krijgen met de filmmuziek van componist Alexandre Desplat.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 3 februari 2013. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Gezien de ietwat zware zending zal ik voor deze quiz enkel mensen uit België toelaten. Succes !

 

[ Zoek de filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?