John Cho en Katherine Waterson zijn AFRAID in nieuwe trailer

Sony was van plan om de horrorfilm They Listen van regisseur en scenarist Chris Weitz op 25 augustus 2023 in de bioscoop uit te brengen, maar in mei vorig jaar besloten ze de release een heel jaar uit te stellen, waardoor They Listen naar 30 augustus 2024 werd verschoven. En gezien films die verschuiven op de releasekalender meestal stinken, hebben ze de film snel een andere titel gegeven, met name Afraid (2024) en ook een gloednieuwe trailer.

Blumhouse

Korte inhoud: In ‘Afraid’ worden Curtis (John Cho) en zijn gezin geselecteerd om een ​​revolutionair nieuw apparaat voor thuisgebruik te testen: een digitale gezinsassistent genaamd AIA. Door smart home naar een hoger niveau te tillen: zodra het apparaat en alle sensoren en camera’s in hun huis zijn geïnstalleerd, lijkt AIA het allemaal te kunnen. Ze leert het gedrag van het gezin kennen en begint te anticiperen op hun behoeften. En ze kan ervoor zorgen dat niets (en niemand) haar familie in de weg staat.

Weitz produceert de film samen met Jason Blum van Blumhouse en Andrew Miano. Bea Sequeira, Dan Balgoyen, Britta Rowings en Paul Davis dienen als uitvoerende producenten. De opnames vonden plaats in december 2022 in Los Angeles. Samen met de release van de trailer komt er eindelijk wat informatie over waar deze film eigenlijk over gaat. Tot nu toe werden alle details geheim gehouden. John Cho, die we nog kennen van de film Searching (2018), wordt in de cast bijgestaan ​​door Katherine Waterston, bekend van ondermeer Alien: Covenant (2017), Havana Rose Liu, Lukita Maxwell, Riki Lindhome, Keith Carradine, Ben Youcef en Wyatt Linder.

Chris Weitz heeft al een aantal films op zijn naam staan maar nog niet echt doorgebroken. Hij begon zijn carrière wel met de komedie American Pie die hij regisseerde met zijn broer, maar zelf niet in de credits opdook als regisseur. Weitz regisseerde Cho al in twee films , American Pie en Down to Earth. Laat weten in de comments wat jullie van de trailer denken.2 Comments

 1. Neo

  If M3GAN was a house?

  Reply
  1. Odyssey

   Inderdaad lol

   Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *