Mel Gibson’s Flight Risk met Mark Wahlberg

Lionsgate heeft via The PR Factory de trailer vrijgegeven voor Mel Gibson‘s hoogvliegende actiethriller Flight Risk (2024), met in de hoofdrol Mark Wahlberg. Deze twee filmiconen hebben de handen in mekaar geslaan voor een zenuwslopende actiethriller waarin een routinevlucht verandert in een race tegen de klok.

© The PR Factory Belgium

Korte inhoud: In deze spannende thriller zien we een piloot (Mark Wahlberg) die een Air Marshal (Michelle Dockery) vervoert die een voortvluchtige (Topher Grace) begeleidt naar een rechtszaak. Terwijl ze de wildernis van Alaska overvliegen, lopen de spanningen hoog op en wordt het vertrouwen op de proef gesteld. Niet iedereen aan boord is wie ze lijken te zijn.

Flight Risk markeert de derde samenwerking tussen Gibson en Wahlberg. De eerste was in de komedie Daddy’s Home 2 (2017), gevolgd door Father Stu (2022). Dit zal de eerste keer zijn dat Wahlberg optreedt als acteur in regie van Gibson. En nu hebben we een voorproefje van de trailer die voor het eerst debuteerde op Cinemacon 2024 in Las Vegas, met Wahlberg als een kaalende psychotische kerel met een zuidelijk accent.

Gibson heeft in ieder geval meer interesse om achter de camera te staan dan voor de camera. “Ik vind regisseren veel leuker. Het is leuker, dat is alles. Het is in wezen hetzelfde werk, namelijk verhalen vertellen, maar je hebt meer controle over de manier waarop je het verhaal wilt vertellen. Het is een adrenaline rush. Ik hou ervan.”, aldus regisseur Mel Gibson.

Op social media waren er berichten dat Mel Gibson en Mark Wahlberg van plan zouden zijn om een ‘non-woke’ film studio op te richten. Dit is uiteraard onzin. Er bestaan “conservatieve” distributeurs, zoals Angel Studios die indruk hadden gemaakt met hun Sound of Freedom (2023) en The Daily Wire van Ben Shapiro die onlangs de carrière van Gina Carano wou reanimeren met Terror on the Prairie (2022), maar neen, Gibson en Wahlberg mogen nog op Trump stemmen, zij gaan geen woke studio oprichten…dat hebben ze eigenlijk niet nodig. Vooral Gibson niet, want hij maakt wat hij wil.

*** Flight Risks trailer ***


1 Comment

  1. Itchie

    Ziet er wel interessant uit, en Mel Gibson heeft ook wel talent achter de camera.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *