A Family Affair zet Nicole Kidman tegenover Zac Efron

Netflix heeft een officiële trailer onthuld voor een romantische komedie genaamd A Family Affair (2024), de nieuwste film geregisseerd door Richard Lagravenese (P.S. I Love You, Beautiful Creatures, The Last Five Years). Dit lijkt in ieder geval wat op The Idea of ​​You (2024) bij de concurrent Amazon Prime. Ze hebben bijna dezelfde plot, behalve dat de man hier een filmster is, geen popster, die verliefd wordt op de ‘oudere vrouw’.

© Netflix

Korte inhoud: Het verhaal speelt zich af na een verrassende romance die komische gevolgen heeft voor een jonge vrouw (Joey King), haar moeder (Nicole Kidman) en haar en haar voormalige Hollywood-baas (Zac Efron) terwijl ze worden geconfronteerd met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

In de film zien we ook nog Liza Koshy, Sherry Cola en Kathy Bates. Zac Efron is niet meer dezelfde na zijn kaak-operatie en indien hij een film moet spelen als The Iron Claw (2023) waarin hij een worstelaar speelt, past zoiets nog wel voor zijn rol. Het valt te bezien of hij zijn charmes opnieuw kan weten te gebruiken in een nieuwe romcom.

En van plastische chirurgie gesproken, Nicole Kidman is ook al een paar keer onder het mes geweest en zelfs voor haar wordt het uitkijken hoe zij zal overkomen. De actrice’s laatste films The Northman, Aquaman and the Lost Kingdom, The Prom waren niet meteen filmhits en dus hoopt ze echt op een film die in de spotlight kan komen.

Het script van de film werd geschreven door Carrie Solomon die hier haar debuut maakt. A Family Affair is vanaf 28 juni 2024 te zien op Netflix.1 Comment

  1. Stef

    Ik had Nicole Kidman niet herkent in de trailer, ik dacht even dat ze Rosamund Pike was. Ze heeft zoveel botox in haar gezicht gespoten dat het begint te lijken op een masker.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *