Geek Girl tv-serie zal binnenkort Netflix veroveren

De nerds onder ons, en ik reken daar mezelf ook toe, krijgen binnenkort een serie op maat genaamd “Geek Girl”. Niet Emma Stone maar Emily Carey zal de serie leiden, de actrice die de jonge koningin Alicent speelde in HBO’s “House of the Dragon”. De serie is een Netflix-bewerking van de geliefde boekenreeks van Holly Smale.

© Netflix


Korte inhoud: De onhandige, neurodivergerende tiener Harriet Manners (Emily Carey) wiens leven op zijn kop staat als ze wordt opgemerkt als model en begint aan een levensbevestigende reis van zelfontdekking terwijl ze de balans vindt tussen middelbare school en haute couture.

Naast Emily, zien we in de cast onder meer ook Sarah Parish als Jude Paignton, Emmanuel Imani als Wilbur Evans, Liam Woodrum als Nick Park, Zac Looker als Toby Pilgrim, Tim Downie als Richard Manners en Jemima Rooper als Annabel Manieren. Emily is 21, ook al is het personage in het boek 15 jaar. De regisseur van de 10 afleveringen is Declan O’Dwyer, een man die al heel wat ervaring heeft met tv-series, gaande van “Miss Scarlet & the Duke” tot “Free Rein”. “Geek Girl” is vanaf 30 mei 2024 op Netflix.


1 Comment

  1. Eliza

    Precies iets voor mij lol

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *