Channing Tatum in Zoë Kravitz’ regiedebuut Blink Twice

Het scheelde niet veel of Zoë Kravitz, die een schitterende catwoman had neergezet in The Batman (2022), werd gecancelled vanwege “problematisch gedrag” omtrent haar “vriendschappelijke relatie” met de toen nog 14-jarige Jaden Will Smith toen zij 24 was. Er was geen enkel bewijs dat er iets fout was gebeurd maar tegenwoordig zijn geruchten genoeg om iemand aan de schandpaal te nagelen. Zoë was in ieder geval niet van plan bij de pakken te zitten en maakt nu haar debuut als regisseur met Blink Twice (2024).


© Amazon MGM Studios

Korte inhoud: Wanneer tech-miljardair Slater King (Channing Tatum) cocktailserveerster Frida (Naomi Ackie) ontmoet tijdens zijn fondsenwervende gala, vliegen de vonken er vanaf. Hij nodigt haar uit om met hem en zijn vrienden mee te gaan op een droomvakantie op zijn privé-eiland. Het is een paradijs. Wilde nachten gaan over in zonovergoten dagen en iedereen heeft het naar zijn zin. Niemand wil dat deze reis eindigt, maar terwijl er vreemde dingen gebeuren, begint Frida haar realiteit in twijfel te trekken. Er is iets mis met deze plek. Als ze levend uit dit feest wil komen, zal ze de waarheid moeten ontdekken.

Dit moet Channing Tatum’s meest sinistere rol zijn tot nu toe. Het script heeft Zoë Kravitz geschreven met E.T. Feigenbaum, en had oorspronkelijk Pussy Island moeten noemen. Behalve Tatum bestaat de all-star cast van de film uit Naomi Ackie, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan, Alia Shawkat, Christian Slater, Geena Davis en Levon Hawke.

De trailer volgt Frida en Jess terwijl ze betoverd raken door technologiemagnaat Slater King en worden uitgenodigd op zijn afgelegen eiland voor een weekendje weg. Wat begint als een droomvakantie, verandert al snel in een verontrustende orde, waardoor de vrouwen gedwongen worden de waarheid te ontdekken en te proberen te ontsnappen. Jess maakt grapjes met Frida net voordat de situatie een donkere wending neemt.

Blink Twice lijkt geïnspireerd te zijn door enkele gebeurtenissen uit de echte wereld die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, vooral rond de entertainmentindustrie. Kravitz zei dat ze het script ‘een miljoen keer’ herschreef in het licht van de aantijgingen tegen Harvey Weinstein, die in 2022 werd veroordeeld voor verkrachting. Blink Twice’s Slater King, waarin een miljardair centraal staat die slachtoffers naar zijn privé-eiland lokt, vertoont een opvallende gelijkenis met zedendelinquent Jeffrey Epstein, een miljardair die eigenaar was van een privé-eiland dat verschillende bijnamen kreeg, zoals ‘Island of Sin’. Blink Twice begon als een creatieve samenwerking tussen Kravitz en Tatum, maar groeide ook uit tot een romantische relatie, aangezien de twee nu ook verloofd zijn. Op 23 augustus 2024 komt de film in de zalen.

*** Blink Twice trailer ***


3 Comments

 1. Mitch

  Ik heb de indruk dat ze altijd terugkeren naar dat verhaal van die rijke miljonair op zijn eiland …
  – Glass Onion
  – Windfall
  – The Menu
  – Murder at the End of the World
  – Ex Machina
  – Spiderhead

  Reply
 2. BlackMoon

  Ik vind dat Channing Tatum miscast is. Indien ze gingfen voor een Jeffrey Epstein hadden ze beter iemand gecast als Bryan Cranston of Jesse Plemons, niet de stripper uit Magic Mike.

  Reply
 3. Arte

  En zo hebben we met deze trailer wederom de gehele film te zien.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *