Fly Me to the Moon met Channing Tatum en Scarlett Johansson

Een nieuw liefdesduo in de maak met Scarlett Johansson (39) en Channing Tatum (43) in de opkomende romance Fly Me to the Moon (2024) van regisseur Greg Berlanti (Love Simon, Life as We Know It). De film speelt zich af tijdens NASA’s historische maanlandingsmissie in 1969.

Korte inhoud: De ruimtewedloop is in de jaren 60 in volle gang. In de tijdsgeest waarin vrouwen hard moeten opboksen tegen vooroordelen om zich te bewijzen maakt Kelly Jones deel uit van een marketingteam die het imago van NASA moet opkrikken. Directeur van deze missie is Cole Davis (Channing Tatum). De president van de Verenigde Staten vindt het essentieel dat de VS als eerste land de ruimterace wint waardoor Kelly (Scarlett Johansson) de opdracht krijgt om een onechte maanlanding te creëren.

© 2024 Sony Pictures Releasing, All rights reserved

In de film zijn ook nog rollen weggelegd voor Woody Harrelson en Ray Romano. Het script werd geschreven door Rose Gilroy en Sharon Maguire, gebaseerd op een roman van Alyson Noel. De film werd gemaakt door het productiehuis van Ridley Scott voor Apple Studios, maar de film zal wel een bioscooprelease krijgen via Sony. Dit is tevens de tweede film die Apple in de bioscoop uitbrengt via Sony na Napoleon (2023).

Het bizarre aan dit filmproject is de late release van de trailer. De film komt in de zalen vanaf 10 juli 2024 en dat is vrij laat om de promotiecampagne op gang te zetten. Over een paar weken geleden was de naam van deze film nog Project Artemis en het agentschap die ons de trailer heeft doorgestuurd sprak van To the Moon. Eén ding waar wij hier al heel wat berichten over hebben geschreven is het slechtste wat je promotiegewijs kan doen is knoeien met een filmtitel. Er is op dit ogenblik zelfs nog geen poster uitgebracht en dat lijkt erop dat de studio niet al teveel heil ziet in dit filmproject. De toekomst zal het uitwijzen.

*** Fly Me to the Moon trailer ***


2 Comments

  1. Pak-Man

    Ik ben nooit een fan geweest van Channing Tatum en dit lijkt mij ook zo een oddball film.

    Reply
  2. Elise

    Dit lijkt me nog wel ok.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *