Terrifier 3 belooft nog erger te zijn dan zijn voorganger

Voor diegene die Terrifier 2 (2022) hebben overleefd belooft de regisseur van Terrifier 3 (2024) nog erger. Art the Clown ontketent chaos onder de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze op kerstavond vredig in slaap vallen.

© Bloody Disgusting

Scenarist/regisseur van de franchise Damien Leone plaagde het nieuws via Twitter en schreef: “Ik kan eerlijk zeggen dat we zojuist één van de meest waanzinnig gruwelijke scènes uit de Terriifier-franchise hebben gefilmd en je zult nooit geloven wie het niet aankan op de set… de BTS (Behind the Scenes) is hilarisch. Ik kan iet wachten tot jullie dit kunnen zien!”

En wie zou de persoon zijn die het bloed op de set niet aankan? Misschien wel de hoofdacteur David Howard Thornton die de moorddadige Terrifier-schurk Art the Clown speelt. De acteur leek dit toch te bevestigenb via een opmerking op sociale media, geplaatst door een fan op Twitter. “Ik wil alleen zeggen dat dit de moord is waardoor ik bijna moest braken. Dat is een primeur.” Nou, als de scène in kwestie zelfs te veel was voor Art om aan te kunnen, dan lijkt het erop dat we ons beter kunnen voorbereiden op het ergste.

Het zijn B-film maar verrassend goed gemaakt voor het budget die voorhanden is. Het zijn wel geen films voor gevoelige kijkers. Neem nu de ‘bedroom-scene’ uit de vorige film was al behoorlijk gore. Persoonlijk ben ik minder een gore fan en meer fan van zuivere horror zonder nodeloos bloedvergieten. Maar deze film zijn dan ook een pak moeilijker om te maken. Deze gore films zijn eigenlijk meer komisch dan echt schrikwekkend. Maar er is zeker een publiek voor. Op 25 oktober 2024 komt het derde deel uit in een selct aantal bioscopen en op streaming.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *