Deadpool & Wolverine teaser trailer

Iedereen ging ervan uit dat Hugh Jackman na zijn geweldige Logan (2017) zijn Wolverine adamantium-klauwen voor eens en altijd zou ophangen. Maar kijk, het was regisseur Shawn Levy die de Australische ster ervan kon overtuigen nog eens naar de gym te gaan voor de opkomende Deadpool & Wolverine (2024) en eergisteren konden we al een eerste teaser trailer zijn. Spijtig genoeg moeten we het stellen met zijn schaduw.

Korte inhoud: Leden van de bureaucratische organisatie, de ‘Time Variance Authority’, weten de verblijfplaats van Wade Wilson te traceren en brengen hem vervolgens een bezoek. Daarbij doen ze een beroep op Wade, waarmee hij zich onder de helden binnen het universum kan scharen. Het lot van de Marvel Cinematic Universe wordt daarmee in handen van de onverantwoordelijke Deadpool gelegd.

De eerste Deadpool (2016) film was hilarisch fout, Deadpool 2 (2018) deed er nog een schepje op en deze derde film lijkt opnieuw de aandacht te trekken met Jackman die misschien wel de show van Ryan Reynolds zal stelen, ook al is dit echt wel een Ryan Reynolds show.

Jackman speelt Wolverine sinds X-Men (2000) en sindsdien was hij een vaste waarde binnen de X-Men films dat er zelfs een aantal eigen spin-offs werden gemaakt. Meer nog, Wolverine was meer geliefd dan alle X-Men samen. En toen kwam de bizarre Deadpool op het toneel en hij bracht de franchise opnieuw wat tot leven. En nu deze twee superhelden tezamen komen kan dit alleen maar een succesverhaal worden. Jackman heeft na Logan altijd het been stijf gehouden en had geen interesse in een terugkeer maar blijkbaar lagen de kaarten nu anders.

Fans kregen zondagavond tijdens de Super Bowl-commercials een eerste blik op aankomende films, waaronder het vervolg op Deadpool. Het gerucht gaat dat Sir Patrick Stewart, die Professor X speelde in de X-Men-films, in de film zou opduiken. De film is een R-rated en 4-wall-breaking actieprent die nu en dan de draak zal steken met Disney die de Deadpool franchise heeft opgekocht. Disney is geen fan van R-rated film maar ze zouden een uitzondering maken voor Deadpool. Ondertussen zullen ze vermoedelijk ook een uitzondering maken voor de nieuwe Blade film, die ook al R-rated zou zijn.

*** Deadpool & Wolverine trailer ***

1 Comment

  1. Chips & Cola

    Ik dacht dat hij het niet meer zag zitten om alle dagen 4 uur in de gym te zitten, maar leuk dat hij wil terugkomen. Het is Deadpool dus hoeft geen focus te zijn op hem.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *