Hier is de trailer van The Boys seizoen 4

Een volwaardig jaar is reeds verstreken sinds het laatste seizoen van “The Boys” ons scherm beroerde. Terwijl Gen V de fakkel met verve heeft gedragen, ontsproten er intrigerende wendingen in het verhaal. Terwijl het naderende seizoen nog enkele maanden op zich laat wachten, heeft Prime Video ons een voorsmaakje gegund van wat het superheldenuniversum voor ons in petto heeft.

Korte inhoud: Het vorige seizoen culmineerde in het tumult rondom de bejubelde daad van Homelander (Anthony Starr), die publiekelijk een man tot zijn einde bracht. Het publiek staat nu verdeeld, openlijk stellend of hij werkelijk de held is die hij beweert te zijn. Met Starlight-fans (Erin Moriarty) aan de andere kant van het spectrum en voortdurende chantagepraktijken tegenover presidentskandidate Victoria Neuman (Claudia Doumit), schuwt hij niet om de kloof tussen de Supes voor zijn eigen agenda te benutten. Hierbij wordt hij bijgestaan door Sister Sage (Susan Heyward), een geestverwante nieuwkomer die zich aansluit bij The Seven, samen met Firecracker (Valorie Curry).

Aan de andere zijde van het strijdtoneel heeft Billy Butcher (Karl Urban) nog slechts enkele maanden te leven. Terwijl hij het Gen V Supes-virus opspoort, grijpt hij tevens de kans aan om opnieuw in contact te treden met een oude vriend, vertolkt door Supernatural-alumnus Jeffrey Dean Morgan. Hij is niet de enige acteur uit die show die zijn opwachting maakt dit seizoen: ook Rob Benedict, zal zijn opwachting maken. Hoewel deze trailer wellicht niet zo grandioos is als deze van het vorige seizoen, behoudt deze toch het scherpe randje en de ruige allure die “The Boys” zo kenmerken, met scènes waarin mannen zichzelf in tweeën splijten en discussies over hoe ‘vervloekt stom’ de massa wel niet is.

Het vierde seizoen van “The Boys” zal zijn intrede maken op Prime Video in 2024. In de komende jaren staat er nog meer op het menu voor deze franchise – naast het tweede seizoen van Gen V werd recentelijk onthuld dat er een spin-off naar Mexico in de maak is. Ik ben in ieder geval benieuwd naar het nieuwe seizoen en ook hoe ze zullen verantwoorden dat Black Noir plots in dit seizoen opduikt nadat zijn ingewanden toch werden uitgerukt door Homelander in seizoen 3.1 Comment

  1. Daan

    Wat betreft Noir, tegenwoordig ben je niet dood tot je financieel compleet bent uitgemolken … cf Marvel.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *