Bethesda en Marvel werken aan Blade game

Bethesda Softworks en Marvel Games hebben verheugend aangekondigd dat Arkane Lyon, de geprezen bouwer van de met lof overladen series ‘DEATHLOOP’ en ‘Dishonored‘, momenteel bezielend werkt aan een fonkelnieuwe singleplayer third-person game. Deze creatieve onderneming vindt haar inspiratie in de intrigerende wereld van de stripheld Blade.


Ter ere van Blade’s 50ste verjaardag hebben we ze de perfecte match voor de Daywalker gevonden in Arkane Lyon, een studio van compromisloze artiesten die voortdurend de grenzen van gamedesign en innovatie verleggen. Naast hun bekroonde talent is het een persoonlijke passie en gedurfde visie geworden om deze half-mens, half-vampier tot leven te brengen in een gale-adaptatie – iets wat tegenwoordig veel meer opbrengt dan een filmproductie. Arkane Lyon is begonnen met de ontwikkeling van de game, die een origineel verhaal zal bevatten.

De Marvel’s Blade-game zal de spelers meenemen naar een deel van Parijs in quarantaine, te midden van een bovennatuurlijke noodsituatie. Vampiers zijn opgedoken, terroriseren de stad van het licht en dwingen Parijzenaars om ‘s nachts in hun huizen te schuilen en te wachten tot de zon opkomt. Van zijn trenchcoat tot zijn iconische zonnebril is Blade een gelikt, stijlvol en gedreven personage. Dit project zou de perfecte gelegenheid moeten zijn om Arkane’s stijl naar een nog moderner en gedurfder gameplatform te duwen. De toekomst zal het uitwijzen.5 Comments

 1. Justin

  Heel bizar dat de game er sneller is dan de film. Toch denk ik dat deze twee tezamen moesten komen maar gezien de vertragingen hebben ze deze dan maar gelanceerd en zien of er een publiek voor is. Het zal leuk worden met de concurrentie van GTA 6

  Reply
 2. Fran

  Heeft wel iets weg van Mahershala Ali

  Reply
 3. serhat

  Games gebaseerd op film die pas zijn uitgekomen zijn meestal maar matig

  Reply
 4. David

  Die film zal er nooit komen.

  Reply
 5. Alfredo

  Nu nog de gameplay trailer, want met deze teaser zijn we niet veel wijzer geworden.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *