Het team is terug in Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer

Hier is de eerste officiële trailer voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) van James Gunn, die met deze film opnieuw een aantal heilige huisjes zal slopen.

Korte inhoud: Nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora (Zoe Saldana), verzamelt Peter Quill (Chris Pratt) zijn team om het universum alsook een teamgenoot te verdedigen – een missie die het einde van de Guardians zou kunnen betekenen als deze niet slaagt.

De film voltooit niet alleen Gunn’s Guardians of the Galaxy-trilogie, maar markeert ook zijn vertrek uit het Marvel Cinematic Universe, aangezien de regisseur de DC Films gaat leiden. En het lijkt er ook op dat hij de Guardians zal nemen waar ze nog nooit eerder zijn geweest. Hij lijkt de band van de Guardians als een team te willen onderzoeken en duikt ook diep in de oorsprong van Rocket Raccoon, ingesproken door Bradley Cooper.

In de trailer zien we ook Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan) en Mantis (Pom Klementieff). Het meest opmerkelijke is toch de aanwezigheid van Chukwudi Iwuji als de High Evolutionary. De Evolutionary is een gekke wetenschapper die geavanceerde technologie gebruikt om half-dierlijke, half-menselijke hybriden te creëren die bekend staan als “New Men”. En er wordt bijna gesuggereerd dat hij iets te maken heeft met de oorsprong van Rocket, aangezien de harige Guardian of the Galaxy gewond wordt getoond.

De trailer wordt afgesloten met de eerste blik op Adam Warlock (Will Poulter), terwijl Ayesha (Elizabeth Debicki) het wezen met de gouden huid de strijd aangaat met Nebula. In ware Guardians-mode wordt de trailer afgesloten met Star-Lord die Drax overtuigt om niet iedereen op hun pad te doden. Alles is gescoord op het sublieme geluid van “In the Meantime” van Spacehog, wat de toon zet voor een emotionele rit. Ik ben helemaal verkocht voor deze derde film die we op 5 mei 2023 zullen kunnen bewonderen.

*** Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer ***

5 Comments

 1. Anthony

  We gaan de zakdoeken moeten bovenhalen voor deze 😮

  Reply
 2. Stella

  I loooove Will Poulter!! Hij ziet er goed uit!

  Reply
 3. Bramstoker

  Ik zou willen zeggen dat Rocket dood is, maar het voelt iets te evident voor Gunn en ik vermoed dat hij ons aan het misleiden is.

  Reply
 4. Slave One

  Ik ben klaar om emotioneel verwoest te worden 😀 Dit is trouwens een geweldige trailer omdat het de thema’s benadrukt en een goed idee geeft van wat de film zal zijn, terwijl het absoluut niets weggeeft over de plot. Ik denk dat dit een grote kans maakt om de meest consistent-goede trilogie van de MCU te worden en ik kan niet wachten om het te zien. Ook enthousiast om Adam Warlock en de High Evolutionary te zien! Gooooo !

  Reply
 5. David

  Had niet verwacht zoveel Gamora in de trailers te zien, misschien komt ze al heel vroeg in de film?

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *