Liam Hemsworth zal Henry Cavill vervangen in The Witcher serie

Niet zeker of dat iets te maken heeft met het feit dat DC verder wil gaan met Henry Cavill als Superman maar Netflix heeft zonet de hercasting aangekondigd van Geralt of Rivia in hun hitserie “The Witcher”. Henry Cavill zal de rol verlaten en Liam Hemsworth (The Hunger Games) zal deel uitmaken van seizoen 4 van de show.

Ik wou dat Cavill gewoon bij beide producties kon blijven, maar wie weet wat zijn nieuwe toewijding aan de Man of Steel (2013) is bij DC Studios en hoeveel films ze willen maken. Stel je voor dat Man of Steel de Iron Man van de DCU zal worden. Maar seizoen 3 van “The Witcher” zal dus de laatste zijn voor Cavill, op sociale media deelde hij zijn verklaring:

“Mijn reis als Geralt of Rivia is gevuld met zowel monsters als avonturen, en helaas, ik zal mijn medaillon en mijn zwaarden voor seizoen 4 neerleggen. In mijn plaats zal de fantastische Liam Hemsworth de mantel van de Witte Wolf op zich nemen. Zoals met de grootste literaire personages, geef ik de fakkel door met eerbied voor de tijd die ik heb besteed aan het belichamen van Geralt en het enthousiasme om Liams kijk op deze meest fascinerende en genuanceerde man te zien. Liam, goede heer, dit personage heeft zo’n geweldige diepte, geniet ervan om erin te duiken en te zien wat je kunt vinden.”

Ondertussen is Hemsworth een verrassende keuze en zal hij de rol van voor het vierde seizoen van de serie op Netflix overnemen. Ook hij deelde zijn enthousiasme: “Als Witcher-fan ben ik dolgelukkig met de mogelijkheid om Geralt of Rivia te spelen”. Henry Cavill is een ongelooflijke Geralt geweest en ik ben vereerd dat hij mij de teugels overhandigt en mij toestaat de zwaarden van de Witte Wolf op te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur. Henry, ik ben al jaren een fan van je en werd geïnspireerd door wat je naar dit geliefde personage bracht. Ik heb misschien een paar grote laarzen te vullen, maar ik ben echt opgewonden om de wereld van The Witcher binnen te stappen.”

Ik heb een kleine twijfel dat we niet de echte reden hebben van zijn vertrek, want het is niet dat Cavill geen twee projecten zou kunnen combineren mocht hij het echt willen. En de vervanging is toch wat ‘second-rate’. Het zou wel eens kunnen dat Cavill er geen zin meer in had en zijn prijs iets teveel heeft opgedreven.

3 Comments

 1. Ryan

  Het verbaast me dat Netflix de serie voor een vierde seizoen heeft verlengd. Afgezien van Stranger Things, kan ik me geen show herinneren die ik zo lang leuk vond, zelfs Ozark niet. Ja, gewoon Stranger Things, dus ik snap wel dat Cavill vertrekt.

  Reply
 2. Conan the Librarian

  Ik vermoed dat ze Chris Hemsworth wilden maar er was een mix-up met de namen en wilden hun fout niet toegeven.

  Reply
 3. Corrie Bloemink

  Jammer Henry Cavil was the Witcher en dat hadden ze niet moeten veranderen ik ga hem in iedergeval heel erg missen en extra genieten van deze.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *