Ant-Man And The Wasp: Quantumania vlucht vooruit naar Phase 5

Marvel Studios heeft de eerste poster en trailer vrijgegeven voor Ant-Man and The Wasp: Quantumania (2023), en ja, we duiken opnieuw in de multiverse. Regisseur Peyton Reed zit opnieuw achter het roer voor deze derde film, met Jack Kirby en Jeff Loveness die het scenario hebben geschreven.

En ik heb de indruk dat ze zo snel mogelijk uit het slijk van Phase 4 willen geraken om opnieuw van start te gaan in Marvel’s Phase 5. De trailer voelt aan als een terugkeer naar een goede oude tijd, maar dit kan uiteraard allemaal wishful thinking zijn. Ant-Man (2015) was goed, Ant-Man and the Wasp (2018) was al een stuk minder.

Korte inhoud: Nadat Scott Lang (Paul Rudd) samen met de Avengers de wereld heeft gered van Thanos, besluit hij zijn persoonlijke verhaal uit te doeken te doen in een boek dat hem ongekende roem brengt. De faam drijft hem echter steeds verder weg van zijn dochter Cassie (Kathryn Newton) en de rest van zijn gezin. Maar dan gebeurt er een bizar ongeluk waardoor het gezin wordt opgeslokt in een andere dimensie. Ant-Man, Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Hank Pym (Michael Douglas), Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) en Cassie Lang/Ant-Girl.

Het ziet er in ieder geval uit dat ze hier de deur hebben open gezet voor Phase 5 met de introductie van Kang the Conqueror (Jonathan Majors). We gaan ervan uit dat dit de Variant is die centraal zal staan in Avengers: The Kang Dynasty (2025), maar de tijd zal het leren. Wat we hier echter leren, is dat Kang een enorm leger verzamelt. Zijn het allemaal mindere Varianten of Quantum Realm bewoners, dat is nog onbekend. Maar de Quantum Realm ziet er waanzinnig uit, terwijl we ook een eerste blik krijgen op het mysterieuze karakter van Bill Murray.

Het zal jullie ook zijn opgevallen dat Emma Fuhrmann, die Cassie speelde in Avengers: Endgame (2019) werd gerecast door Kathryn Newton, en dat was voornamelijk te maken met het feit dat Marvel veel plannen heeft met Ant-Girl en Fuhrmann eigenlijk ietwat ervaring mist als mogelijk leading lady.

*** Ant-Man And The Wasp: Quantumania trailer ***


2 Comments

  1. Alex

    Scott Lang, is een een gozer die als boefje van kleine diefstallen is opgeklommen naar de redder van het universum tegen Thanos en Kang, de verdomde Veroveraar 😀

    Reply
  2. Baron Von Marlon

    Wel spijtig voor Emma Fuhrmann. Ik denk dat Scott Lang die Cassie in Endgame vindt, voor mij één van de meest goed uitgevoerde emotionele momenten was in de gehele MCU. Ik hoop dat deze Rudd in staat stelt om die kant wat meer te laten zien, want behalve dat, is zijn karakter vooral “comic-relief” en hij heeft zeker de bagage om dat te doen.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *