Interceptor met Elsa Pataky vandaag op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende actiefilm Interceptor (2022) die vandaag op de streamingdienst te zien is. De film, met in de hoofdrol de Fast & Furious actrice Elsa Pataky en Hacksaw Ridge acteur Luke Bracey, draait om een ​​legerkapitein die onverwacht de laatste verdedigingslinie wordt voor een afgelegen raketonderscheppingsstation. Het is een filmdebuut geschreven en geregisseerd door regisseur Matthew Reilly en Stuart Beattie.

Korte inhoud: Kapitein JJ Collins (Elsa Pataky) poogt de wereld te redden van een atoomaanval. Er worden zestien kernraketten gelanceerd die in de Verenigde Staten zullen belanden. Tegelijkertijd wordt het station van Collins aangevallen, die bedoeld is om zulke raketten te onderscheppen. Ze moet haar militaire kennis en training inzetten om te overleven.

Met de nucleaire dreiging van Rusland kon deze film eigenlijk niet beter getimed worden. Maar ik moet meteen toegeven, de beelden zien er behoorlijk amateuristisch uit en ik verwacht er niet zo heel veel van. De regisseur in kwestie is een bestsellerauteur met nul ervaring als filmmaker en misschien had hij beter de productie overgelaten aan iemand met ervaring. Maar kijk, ik vermoed dat het allemaal niet zo heel veel heeft gekost en met een mooie affiche kan Netflix dit wel verkopen aan de doorsnee Amerikaan.

In de trailer zien we dat Collins wordt belegerd door onbekende terroristen en stelt alles in het werk om het controlecentrum veilig te houden. Vol in intense vuurgevechten waarschuwt Collins haar aanvallers: “Je hebt elke mogelijke uitkomst gepland, maar je had niet op mij gerekend.” Een rol die 20-30 jaar geleden gemakkelijk ingevuld kon worden door Schwarzenegger, Stallone of Bruce Willis.

Naast Pataky en Luke Bracey in de cast van Interceptor zien we ook nog Aaron Glenane, Mayen Mehta, Rhys Muldoon, Belinda Jombwe, Marcus Johnson, Colin Friels en Zoe Carides. Chris Hemsworth is ook verbonden aan het nieuwe project als uitvoerend producent. De Thor-acteur hielp naar verluidt zijn vrouw, Pataky, om zich fysiek voor te bereiden op de rol van Collins, die tot vijf uur training per dag omvatte en ongeveer 800 stuntbewegingen leerde. Laat ons weten wat jullie ervan denken in de commentaren.

*** Interceptor trailer ***


1 Comment

  1. Cage

    Ik ga deze na de voetbal een kans geven. B-films zijn vaak heel ontspannend.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *