Strangers Things season 4 trailer brengt verrassende wending

Toen “Stranger Things” zijn derde seizoen afsloot met de ongelukkige familie Byers en Eleven (Millie Bobby Brown) kreeg het het onrustige stadje Hawkins, Indiana te kampen met monsterlijke weiden. Het was echter niet duidelijk waar je nu naar heen moest met het meisje die haar telekinetisch verloor. Een kind dat vast kwam te zitten in een alternatieve dimensie om een nieuw leven te beginnen.De nieuwe trailer werd uitgebracht tijdens Netflix’s “Stranger Things Day” -evenement, ook bekend als de datum waarop Will Byers (Noah Schnapp) verdween. In de nieuwe trailer voor het komende vierde seizoen zien we Eleven een brief schrijven aan haar vriend Mike (Finn Wolfhard) met details over haar nieuwe leven aan de westkust. Het nieuwe huis ziet er mooi uit en het moet leuk zijn om met een pizzawagen naar school te rijden, maar verder ziet het er niet zo leuk uit voor onze eens zo machtige hoofdrolspeler.

Hoezeer ze in haar brief ook probeert aan te dringen dat ze de tijd van haar leven heeft na de (vermoedelijke) dood van Hawkins en Hopper, is het heel duidelijk dat ze allesbehalve een leuke tijd bevindt. “Ik heb veel vrienden gemaakt”, vertelt ze terwijl we zien dat ze wordt genegeerd door een klasgenoot. Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt ze geslagen met een spitbal, en dat is nooit leuk. Zoals zoveel tieners op school kijkt Eleven in ieder geval uit naar de komende voorjaarsvakantie. Maar als ze eenmaal de belofte in haar brief laat vallen dat de voorjaarsvakantie ‘de beste ooit’ zal zijn, dan gaat het voorspelbaar slecht met een glimp van chaos die eraan komt.

Als een vuurgevecht in haar huis en achtervolging door de overheid een indicatie zijn, is het op dit moment misschien niet de beste zet voor Eleven om naar de rolschaatsbaan te gaan. Nu ze haar krachten mist, verkeert Eleven in een ander soort gevaar dan waarmee ze voorheen te maken had, maar het lijkt erop dat het nieuwe seizoen andere proefpersonen binnenhaalt om de bovennatuurlijke speling op te vangen. En misschien spoilt de trailer hier wel meer dan dat ik wou zien. Het vierde seizoen van Stranger Things verschijnt in 2022 op Netflix.

1 Comment

  1. Stef

    Zolang ze maar niet beginnen met een aaneenschakeling van flashbacks of naar de ruimte reizen ben ik echt benieuwd naar het vervolg.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *