Onheilspellende Lamb trailer van A24 met Noomi Rapace

Vandaag begint het festival van Cannes tot en met 17 juli 2021, en A24 kwam er op de proppen met een gloednieuwe teaser trailer voor de opkomende horrorfilm Lamb (2021), het speelfilmdebuut van de IJslandse filmmaker Valdimar Jóhannsson. De film maakt deel uit van “Un Certain Regard”, een competitieve zijbalk in Cannes gewijd aan films die narratief onconventioneel zijn.

Korte inhoud: Een kinderloos stel, María (Noomi Rapace) en Ingvar (Hilmir Snær Guðnason) ontdekken een mysterieuze pasgeborene op hun boerderij in IJsland. Het onverwachte vooruitzicht van een gezinsleven brengt hen veel vreugde, voordat ze uiteindelijk worden vernietigd.

De teaser laat ons het idyllische landschap van het IJslandse platteland zien, waar een stel schapen grootbrengt weg van de bewoonde wereld en de trailer wordt donkerder naarmate de seconden verstrijken, terwijl de velden er dreigender beginnen uit te zien en de muziek op de achtergrond ons waarschuwt voor het onheil dat er zit aan te komen. Welke dreiging dat precies is, daar hebben we het raden naar. En net dat maakt ons razend nieuwsgierig.

De film zou opgenomen zijn geweest in 2019 en toen kwam Covid-19 roet in het eten strooien. Er is nog steeds geen releasedatum voor Lamb, maar A24 heeft aangekondigd dat de film later dit jaar zal verschijnen. Lamb gaat op dinsdag 13 juli 2021 in wereldpremière in Cannes. Bekijk hieronder de eerste teaser van Lamb.

*** Lamb trailer ***


1 Comment

  1. Fabian

    Ik ben benieuwd wat de slotfilm van Cannes zal worden. Ze houden de lippen stevig op mekaar maar ik vermoed dat het misschien wel de nieuwe Topgun zal zijn.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *