Nieuwe The King’s Man trailer is heerlijk R-rated

Je zou denken dat een prequel op de Kingsman films er eigenlijk nog vrij tam aan toe zou gaan, maar niet dus. Deze The King’s Man (2021) is een keiharde actie film met een geweldige cast in regie van de R-rated actie-regisseur Matthew Vaughn. De film zou op 22 december 2021 moeten uitkomen maar ik verwacht dat deze datum nog wel zal veranderen gezien het onverstandig zou zijn om te willen opboksen tegen Spider-Man: No Way Home (2021) film én Warner’s The Matrix: Resurrections (2021).

Korte inhoud: Een verzameling van ‘s werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op één man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Het leidt tot de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst, ‘The King’s Man’.

Het is een prequel op Kingsman: The Secret Service (2014) en dus is het ook logisch dat Taron Egerton als Gary ‘Eggsy’ Unwin niet van de partij is. Wie we wel te zien krijgen is Rhys Ifans in de geweldige rol van Rasputin, naast Gemma Arterton, Stanley Tucci, Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Djimon Hounsou, Tom Hollander, Aaron Taylor-Johnson tot zelfs Charles Dance.

Ik had al trailers gezien van deze film terug in de zomer van 2019! En deze prent is dus meer dan 2 jaar op sterk water gezet. Het meest opvallende verschil met de andere trailers is natuurlijk het meer grofgebekte kantje, evenals de verschijning van Rasputin (door Rhys Ifans). Maar tegen de tweede helft van de trailer wordt het een steeds hectischer montage van fragmenten van actiescène na actiescène, waar veel mensen op brutale wijze aan hun einde komen.

Zoals gezegd is de film al 8 keer verschoven geweest en is de kans reëel dat er nog een 9de keer bijkomt want Disney zal niet wijken en The Matrix 4 ook niet. King’s Man zal gezien zijn R-rated content nog meer te vrezen hebben van The Matrix dan van Spider-Man.

*** The King’s Man trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *