Captain America 4 met Anthony Mackie

CUT THE CHECK, voor Anthony Mackie. En dat terwijl Marvel al iets van een sabbatjaar achter de rug heeft gehad met die Covid-toestanden heeft Kevin Feige al plannen gesmeed voor een nieuwe Avengers film met de overgebleven castleden, gezien de vorige crew ofwel is gestorven of zich gewoon heeft teruggetrokken. En net zoals bij de vorige saga zal eerst gewerkt worden aan wat individuele films om de helden net iets meer bekendheid te geven. En één van de nieuwe helden is Captain America door Anthony Mackie, die het schild heeft gekregen van Chris Evans.

Het werd 2 dagen na de seizoensfinale van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ bekend dat acteur Anthony Mackie in de Marvel Cinematic Universe, nadat hij er al zeven jaar deel van uitmaakte met vijf films en één tv-serie, effectief de 4de Captain America-film zal maken als hoofdacteur. Het is pas nu ‘officieel’ geworden. Ik denk dat Disney eerst wou zien hoe groot de aantrekking was bij het publiek voor de acteur.

Er is nog geen woord over de regisseur voor Captain America 4 (2023), of de Winter Soldier van Sebastian Stan erin zal zitten, maar we weten wel dat het wordt geschreven door Malcolm Spellman, de maker van The Falcon and the Winter Soldier en serieschrijver Dalan Musson, wat misschien geen goed nieuws is, maar we zullen zien. Mackie zal in ieder geval de eerste MCU acteur zijn met zijn eigen film en tv-serie…ook al is het een Captain America film en geen Sam Wilson / Falcon film.

Het is 3 jaar geleden sinds de roasting van Tom Holland door Mackie en Stan, en ik denk dat er misschien nog wel een nieuwe zit aan te komen want indien ze de tijdlijn verder zullen zetten na Endgame zou het pad van Spider-Man en Captain Amerika elkaar wel opnieuw kunnen kruisen. Het zou wel hilarisch zijn want het ziet er echt naar uit dat die twee elkaar graag plagen.

Picture Courtesy of @Bosslogic

1 Comment

  1. Ves

    Mackie is goed als sidekick, idem voor Sebastian Stan, maar het zou me verbazen mocht dit echt werken.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *