Een edgy thrillerkomedie Habit met Bella Thorne

Lionsgate pakt uit met een donkere, edgy thrillerkomedie met de titel Habit (2021), die het regiedebuut markeert van filmmaker Janell Shirtcliff. Deze film is uit het niets gevallen en heeft geen festivals of ergens anders bereikt voordat hij deze zomer in augustus een release kreeg.

Korte inhoud: Een jonge vrouw (Bella Thorne) die dol is op feesten heeft een vreemde obsessie met Jezus. Als ze vervolgen betrokken raakt bij een gewelddadige drugsdeal, moet zij zich voordoen als een non om zichzelf te redden. Samen met haar vriendinnen probeert ze genoeg geld bij elkaar te sprokkelen om de criminelen af te betalen.

De cast van het Habit-ensemble bestaat uit Bella Thorne, Gavin Rossdale, Libby Mintz, Andreja Pejic, Hana Mae Lee, Aaron Diaz, Jamie Hince, Hayley Marie Norman, Alison Mosshart, Paris Jackson en Josie Ho. Dit ziet er allemaal wild en gek uit, op een verstand-op-nul manier. Anderzijds is het al een poos geleden dat we iets gelijkaardigs hebben gezien.

Bella is een ambitieus model die actrice wil worden en heeft al een aantal films op haar palmares staan, te beginnen met de moderne Bonnie & Clyde film Infamous (2020) en onlangs nog een film met Mickey Rourke genaamd Girl (2020). Het zijn niet meteen films die indruk hebben gemaakt, en het blijven low-budget films, maar ik zou haar nog niet allemaal willen afschrijven.

Lionsgate debuteert Habit in selecte bioscopen, alsook op VOD vanaf 20 augustus 2021, daarna op dvd op 24 augustus 2021.

*** Habit trailer ***

2 Comments

 1. Olaf

  Ik moest meteen denken aan die clip Obsession van Joywave met die fake trailers.
  https://youtu.be/M2G9qar-yKw
  Blijkbaar hebben ze er een film van gemaakt.

  Reply
 2. The Dude

  Dit stinkt een uur in de wind.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *