Jennifer Lopez in nieuwe Sci-Fi film Atlas

De laatste keer dat we Jennifer Lopez (51) hadden gezien was swingend als stripper aan een paal in Hustlers (2019), nu lijkt ze gecast te zijn in een sci-fi thriller genaamd Atlas (2022) voor Netflix.

Het was Deadline die met het nieuws kwam. De regisseur van de film is Brad Peyton (Rampage, San Andreas) en het originele script komt van Leo Sardarian (Crackle’s StartUp), die een re-write kreeg door Aron Eli Coleite (Heroes, Star Trek Discovery, Locke & Key).© RCV Film Distribution

Het uitgangspunt van de film is intrigerend, maar vreemd vertrouwd. Blijkbaar speelt Lopez “een vrouw die vecht voor de mensheid in een toekomst waarin een AI-soldaat heeft bepaald dat de enige manier om oorlog te beëindigen is om de mensheid te beëindigen. Om deze malafide AI te slim af te zijn, moet ze werken met het enige waar ze het meest bang voor is: een andere AI. Wacht, ligt het aan mij of klinkt de plot wel heel erg op Terminator 2: Judgment Day (1991)? Samenwerken met een AI om een andere AI uit te schakelen in een poging de wereld te redden? Hallo?

Jennifer is wel een interessante actrice want meestal heeft ze wel goede filmkeuzes. Haar beste vertolking wat mij betreft blijft The Cell (2000), wat tevens echt een pareltje van een film was. Maar dan is er ook Netflix en zij hebben toch voornamelijk veel missers in plaats van hits. Maar we zullen zien wat het zal worden. Vermoedelijk zullen we pas een eerste trailer te zien krijgen in het najaar.

4 Comments

 1. Bjorn

  The Cell is één van mijn favoriete serial killer films! Het was wrs ook een one hit wonder.

  Reply
 2. Janaïka

  Ben benieuwd, JLO is een goede actrice indien ze in goede regisseurshanden is.

  Reply
 3. Julie

  Na Silence of the Lambs en Se7en is The Cell één van mijn favoriete serialkiller films.

  Reply
 4. Robert

  Ik ben ook fan van The Cell. Eerste keer dat ik de film zag vond ik het maar niets, maar bij een tweede visie zoveel jaar na datum heb ik de film beter gevonden.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *