Nieuwe Fatal Attraction film met Fatale met Hilary Swank

Het ziet er naar uit dat we binnenkort een nieuwe Fatal Attraction (1987) film zullen hebben met Fatale (2020), een paar maand na Fatal Affair (2020) die toch geen immens succes was. Hopelijk doet de film met Hilary Swank beter.

Korte inhoud: ‘Fatale’ volgt het verhaal van een getrouwde man (Michael Ealy), een succesvolle sportagent, die een wilde onenightstand beleeft met een mysterieuze vrouw (Hilary Swank). Vervolgens belandt hij in een nachtmerrie door het manipulatieve gedrag van de vrouw, die tevens vastberaden rechercheur is. Terwijl hij wanhopig probeert om de stukjes in elkaar te zetten, raakt hij dieper in haar val en de vraag is hoe ver hij bereid is te gaan om zijn huwelijk, zijn carrière en zelfs zijn leven te redden van de misstap die hij begaan heeft. Fatale is een spannende en provocerende psychologische thriller en een onvoorspelbaar kat-en-muisspel waarbij één fout je leven kan veranderen.

The Intruder (2019)-regisseur Deon Taylor regisseerde deze thriller op basis van een script van David Loughery. De studio had oorspronkelijk gepland om Fatale in oktober van dit jaar uit te brengen, maar de volksgezondheidscrisis maakte daar een einde aan. In plaats daarvan zal Lionsgate de film uitbrengen op 18 december 2020 in een aantal bioscoopcomplexen – wat nog maar te bezien valt met het virus die onder Trump ‘out of control’ lijkt en er nu +/- 3’000 doden vallen per dag (13% meer doden dan mocht er geen Covid zijn), dat is meer dan het aantal doden op 11 september 2001. Die bioscooprelease zal dus echt wel beperkt blijven.

Naast Hilary Swank en Michael Ealy spelen in Fatale ook Mike Colter, Danny Pino, Tyrin Turner en Damaris Lewis. 15 jaar geleden was Hilary Swank niet weg te branden van het witte doek, maar de laatste jaren is ze wel een beetje naar de achtergrond verdreven. Nochtans is het één van de betere actrices in Hollywood. En ik denk dat ze wel geschikt is voor deze rol, ook al denk ik dat zij op het einde van de rit niet de villain zal zijn. Het zou er iets te dik op liggen met deze trailer. We zullen moeten afwachten of de bioscopen zullen open gaan op 15 januari 2021, ik hoop het.

*** Fatale trailer ***

2 Comments

 1. Fabian

  De productiewaarde van deze trailer is bizar genoeg vreselijk gezien de namen die betrokken zijn bij deze film.

  Reply
  1. Alex

   De DoP is Dante Spinotti! Like Dante “Heat – L.A. Confidential – The Insider” Spinotti. Just sayin’. Zonder twijfel wel met minder budget dan deze films maar toch, niet om het even wie.

   Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *