Cobra Kai seizoen 3 trailer verenigt Johnny & Daniel tegen John Kreese

Wij zijn grote fans van “Cobra Kai”, zowel seizoen 1 als seizoen 2, en kijken nu al uit naar het derde seizoen. Deze serie werd oorspronkelijk verdeeld op YouTube Premium, maar nu zit de franchise bij Netflix en in januari 2021 brengen ze het derde seizoen uit. En dat is een goede zaak want deze serie verdient beter dan begraven te worden op YouTube. Iedereen kijkt en gebruikt YouTube, maar de meesten betalen niet om de originele inhoud te bekijken. En YouTube is nu ook één commerciële bedoening aan het worden, waarbij ja al doorheen 2 reclamespots moet gaan alvorens je een video kan bekijken.© Netflix

John G. Avildsen, de regisseur van The Karate Kid (1984), had heel veel deleted scenes en shots die niemand ooit eerder had gezien, en de makers van de serie hebben hier ook met succes gebruik van gemaakt. Het speelt zich allemaal af 30 jaar na de eerste Karate Kid-film. Ze zijn allemaal ouder, maar misschien niet volwassen, want ze eindigen opnieuw als rivalen wanneer Johnny het symbool doet herleven van alle dingen die Daniel haat in het universum: de karate dojo Cobra Kai. De serie is ook zo nostalgisch en de licht ironische toon maakt alles des te leuker om te zien. Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg hebben een geweldig script geschreven en laten we hopen dat ze het niveau hoog kunnen houden met het derde seizoen. En de serie had uiteraard nooit zo goed kunnen zijn met het uitstekende acteerwerk van de twee hoofdrolspelers en de bijrollen.

De eerste twee seizoenen van Cobra Kai hebben niet Daniel LaRusso (Ralph Macchio) gezien als hoofdpersonage, maar wel Johnny Lawrence (William Zabka), ook al is met het tweede seizoen de balans tussen deze twee rivalen in evenwicht gebracht. En nu ziet het er naar uit dat de twee zullen moeten samenwerken tegen de oude Cobra Kai sensei, John Kreese (Martin Kove).

*** Cobra Kai Season 3 trailer ***


2 Comments

  1. Fabian

    Zalige serie, zeker de eerste Karate Kid film herbekijken alvorens te beginnen met seizoen 1.

    Reply
  2. Cheriff

    Ik heb seizoen bekeken op één dag, vanavond beginnen aan het tweede seizoen. So far so good.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *