Ook Pathé biedt gratis films aan tijdens de Corona-lockdown

Gisteren hadden we het over de gratis Marvel strips op de Marvel Unlimited site om zo mensen te bereiken die vandaag met het Coronavirus thuis moeten blijven. En blijkbaar zijn er nog spelers op de markt die aan een gratis-politiek beginnen. Pathé, één van de grotere aanbieders van Video On Demand (VOD) biedt tegen betaling van zo’n 2 euro tot 20 euro films aan voor een huurperiode van 48 uur. Pathé wil nu ook uitpakken met iedere dag een gratis film!

Vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april vind je elke dag op Pathé Thuis een gratis film. Het gaat in totaal om 23 films. Let wel, ik verwacht niet meteen dat ze films zullen uitbrengen al Knives Out (2019) of Joker (2019), maar eerder een film als Rambo: Last Blood (2019) die nauwelijks het bekijken waard is. Of nog een film als Midway (2019) of het Nederlandse Huisvrouwen Bestaan Niet 2 (2019). Het doet me een beetje denken aan Play van Telenet. De rotzooi die je hier aantreft is hallucinant en het duwt uiteraard de klant naar het betalende Play More (met een extra kost van 25 euro/maand) met een betere keuze van films en series.

Iedere ochtend om 9.00 uur wordt via de sociale media kanalen van Pathé en Pathé Thuis een code verspreid waarmee je de film van de dag kunt bekijken op Pathé Thuis. Je hoeft dus ook geen films te downloaden, maar kan ze meteen zien in streaming. De code is dezelfde dag tot 23.59 uur geldig. Pathé geeft zelfs de mogelijkheid om een popcorn-doosje uit te printen, om toch een beetje het cinema-gevoel te creëren in de huiskamer. Benieuwd of er nog diensten zijn die zullen volgen.

1 Comment

  1. Bjorn

    Leuk initiatief wel, hopelijk kan ik zo even Parasite meepikken waar iedereen toch zo wild van is.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *